Kommer med klar melding om X factor: Eventyret slutter i aften for denne deltager

Af: Lucas Andreas

|

01/03/2024

Lasse Lagoni/TV 2
Lasse Lagoni/TV 2
Han er klar i spyttet.

Mest læste i dag

Mange danskere samles forventningsfuldt foran fjernsynet hver fredag, når 'X Factor' løber over skærmen. Det populære sang- og talentprogram har fanget hjertet af nationen, hvor såvel unge som gamle sidder klistret til skærmen for at følge med i deltageres rejse, imponerende optrædener og dommernes feedback.

For alvor i ilden
Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter og X Factor-ekspert hos Danske Spil, sad og fulgte nøje med foran skærmen ved liveshowet sidste fredag.

Det skriver Danske Spil

“Det var godt at få set de ni deltagere i ilden for alvor. Det ER bare noget andet at optræde live, og jeg er sikker på, at både de og vi blev en smule klogere på, hvem der har, hvad der skal til for at gå hele vejen. Og måske blev de og vi også lidt klogere på, hvem der ikke har det i helt samme grad,” siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

“Nicolaj Lindby stod i farezonen i fredags mod Victor, og der var det tydeligt for os, at Lindby var den bedste af de to. Men det er ikke sikkert, at det hjælper ham i denne uge. Det er helt typisk, at man ser deltagere overleve turen i farezonen den ene uge for så at ryge ud ugen efter. Nicolaj Lindby skal virkelig uppe sit game, hvis han skal have en chance for at nå længere end det andet liveshow. Han skal krydse fingre for, at han kan kapre seerstemmer fra gruppen Cyklus, som vi forventer, ender i farezonen med ham,” slutter Mathias Reimer Larsen.

Spådommen fra danske spil er altså, at det

Følg med fredag aften på TV2.

Anbefalet til dig