Koncert måtte aflyses: Johnny Hansen skulle pludselig opereres

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den evigt populære sanger fortæller nu, hvorfor han var nødt til at aflyse en koncert.

Mest læste i dag

Det er aldrig sjovt, når store musikere bliver nødt til at aflyse koncerter.

Men forleden blev den evigt populære Johnny Hansen nødt til at aflyse en koncert i Alanya i Tyrkiet, og det var ikke af nogen sjov årsag, at han blev nødt til at gøre det

En læge havde nemlig anbefalet, at han akut skulle under kniven og opereres.

Det var et par meget mørke modermærker på ‘Kandis’-forsangerens lår, som havde fået alarmklokkerne til at ringe hos en læge, der med det samme ville fjerne dem.

“Lægen havde tid på et tidspunkt, hvor jeg efter planen skulle have optrådt i Alanya. Men den tur måtte jeg så aflyse. Man skal tage sådanne signaler alvorligt, så jeg blev lokalbedøvet og fik modermærkerne fjernet”, siger 58-årige Johnny Hansen til SE og HØR.

Operationen varede ikke længe, og de to modermærker, der havde vakt opsigt, var hurtigt fjernet.

Efterfølgende blev de dog grundigt analyseret. Analysen blev lavet for at man sikre, at der ikke var fundet kræftceller i dem:

“Heldigvis fandt man ikke noget. Mærkerne var godartede. Jeg var på benene med det samme og har ikke haft nogen bivirkninger”, lyder det fra Johnny Hansen, der altså ikke skal bekymre sig om den forfærdelige sygdom.

For omtrent tre måneder siden, blev den triste nyhed omkring Jørgen Heins dødsfald delt. 

Bandets bassist gik bort efter en længere kamp mod kræft, hvorfor Johnny Hansen har oplevet, hvad den grusomme sygdom kan have af konsekvenser.

I den forbindelse udtalte han til Ekstra Bladet, at han og Jørgen Hein havde kendt hinanden i 45 år, og at savnet ville blive stort:

"Da vi startede Kandis i 89, der manglede vi en bassist. Så faldt mine tanker straks på Jørgen, der kun spille lidt af det hele. Både guitar, bas og trommer. Han var min højre wingman på scenen. Vi havde ligesom det her ping pong, som publikum elskede," siger Johnny Hansen til mediet, og fortæller tilmed, at Jørgen Hein spillede trommer, da de mødte hinanden på musikskolen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig