Konen kom ind for at sige godnat - så fik hun sandheden at vide

09/9/20 08:02

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
En dansk kvinde troede, at hendes mand ville sige godnat, da

En familie fra Aabenraa Kommune vandt for nogle uger siden en delt førstepræmiegevinst på 5.000.000 på Lotto. Det er faderen i familien, der varetager indkøb af kuponerne, hvilket han efterhånden har gjort i over 30 år. De fleste Lotto spillere, der spiller med år efter år, spiller med de samme tal, som er nøje udvalgt. Men ikke denne vinder, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Jeg kan godt lidt tilfældigheden i det. Så jeg køber en fem-ugers kupon med tilfældige tal - og så krydser jeg bare fingre. Og nu var det åbenbart min tur. Efter så mange års loyalt Lotto spil, så synes jeg da også det var på tide. Jeg skulle jo helst nå at vinde, inden jeg dør, siger han med et grin."

Den pågældende lørdag aften efter trækningen gik manden intetanende til computeren for at tjekke Lotto tallene. 

"Vi var lige kommet hjem fra en fødselsdag min kone og jeg. Jeg gennemgik rækkerne en for en. Du ved, helt uden forventninger til noget. Og så lige pludselig passede de alle sammen. Altså alle syv! Jeg tror, jeg tjekkede kuponen seks gange og troede stadig ikke mine egne øjne. Derefter kom min kone ind for at sige godnat. Jeg sagde: "Du er altså lige nødt til at se dette".Pludselig var hun slet ikke træt mere, så vi gik ind i stuen og åbnede en flaske god rødvin. Vi kunne næsten ikke sige noget. Vi sov heller ikke rigtig den nat, lyder det fra manden, der gerne vil være anonym."

Et gammelt vrag

Dagen efter kørte parret ud til sine børn for at fortælle, at de også var blevet millionærer. (Kuponen skal deles med 20 % til hver af børnene og 60% til forældrene).

"De blev jo naturligvis ovenud lykkelige. De har begge købt huse, de har lån, i og gevinsten betyder, da de kan blive gældfri. Det gør jo en kæmpe forskel for fremtiden." 

Af princip er den nybagte millionær ikke meget for at lufte tankerne om, hvad de mange penge skal bruges til.

"Jeg vil gerne se dem på kontoen først. Jeg er jo jyde. Jeg bruger ikke penge, før jeg har dem, siger han – igen med et grin."

Dog kan han ikke udelukke, at han skal have en ny bil, da han ”kører rundt i et gammelt vrag”.Vinderen, som er millionær nr. 3706, har dog ikke tænkt sig at bruge gevinsten på at rejse ud i verden, som mange andre Lotto vindere.

"Min kone er desværre kronisk syg og kan ikke holde til det. Så vi finder ud af noget herhjemme. Men ferie i Danmark er jo også dejlig. Og nu har vi også råd til at invitere hele familien med. Det er virkelig skønt."