Konen nægter at tro ham: ”Sådan en kan alle få lavet!”

10/12/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Husturen troede, at hendes mand var fuld af fup og svindel.

Mest læste i dag

En mand i 70’erne fra Skanderborg Kommune vandt for nogle uger siden 5.266.650 kr. på Eurojackpot. Manden, der har et Plus-abonnement, opdagede først sit held op ad lørdagen, da han endelig fik tid til at tjekke sin mail efter middagsgæster om fredagen og pasning af børnebørnene lørdag formiddag.

"Min kone var lige gået ud for at kigge til børnebørnene, der var blevet lagt ud for at sove lur, da jeg tjekkede min mail på telefonen.Så stod der, at jeg havde vundet 5.266.650 kroner!Jeg lavede lige sådan en finte med at kigge væk og så tilbage på skærmen. Jeg troede simpelthen ikke mine egne øjne," fortæller den heldige vinder, der er millionær nr. 3745.

Manden skyndte sig hen til sin kone, der var kommet tilbage i huset og viste hende telefonen.

"Hun sagde bare: ”Sådan en kan alle få lavet!”. Hun var overbevist om, at det var fup og svindel. Men da jeg loggede ind på min spilkonto kunne jeg se, at pengene stod der. Så jeg måtte lige have fat i hende igen, og så troede hun heldigvis på det. Det var godt nok svært at falde i søvn om aftenen. Jeg lå og vendte og drejede mig hele natten og tænkte på, hvordan man kunne bruge alle de penge," lyder det.

Drømte om det i 31 år

Den heldige vinder spiller både Eurojackpot og Lotto og har faktisk spillet med i lotteriet, siden Danske Spil rullede de første Lotto kugler gennem maskinen for 31 år siden. Dengang stoppede han med at ryge, og tænkte at så havde han råd til en kupon om ugen. Før det tippede han og vandt faktisk engang en 12’er.

"Ja, det var et stort øjeblik. Jeg husker den spænding, jeg havde i hele kroppen – indtil jeg fandt ud af, at vi var så mange der havde vundet, at gevinsten var ganske beskeden," siger han med et grin og fortsætter:

"Så jeg synes da, det er fuldt fortjent, at jeg endelig vinder en stor gevinst."

Man kan næsten sige, at det var formiddagsavisen BT’s skyld, at den heldige jyde blev millionær. Manden har fast fire rækker på sit Plus-abonnement, men ved de høje puljer, køber han et par ekstra kuponer.

"Jeg sad og læste en artikel på netavisen, da sådan en reklame poppede op, hvor der stod at Eurojackpot-puljen var over de 300.000, hvor jeg normalt slår til. Og det var fredag sent på eftermiddagen, så det var da lige før, at jeg ikke havde nået at få købt dem. Det var en af de ekstra kuponer, jeg vandt på."

På vej på pension

Den nybagte millionær fortæller, at han går på pension i næste måned, men at det var bestemt, inden han vandt gevinsten. Han nævner også, at han vist en gang kom til at sige, at hvis han vandt, ville han dele gevinsten med sine børn.

"Det kan de jo godt lide at holde mig op på nu, siger han med et grin. Men selvfølgelig skal de have nogle af pengene. Det er jo meget sjovere at give med varm hånd, end en kold hånd fra graven. Nu kan jeg se glæden i deres ansigter. Jeg har altid hjulpet mine børn, men det er da stort for mig at kunne give dem så god en begyndelse på deres voksenliv. Mine egne forældre havde ingen midler til at kunne hjælpe mig, så det har altid været et mål for mig, at få mine børn godt i vej," siger han.

Udover at dele ud til børnene har ham og konen bestemt at deres hus skal renoveres fra kælder til kvist.

"Det skal være sådan et hus vi kan blive gamle i. Med varme i gulvet og hvor alt bare fungerer. Derudover har vi ikke planer om at lave om på vores liv. Vi er normalt meget aktive og elsker at lave ting med venner og familie. Nu har vi bare råd til at gøre det lidt mere luksuriøst. Og mon ikke også børnebørnene får nogle ekstra gode julegaver i år."

Der er 126 millioner i puljen på fredag, oplyses det. 

 

Mest læste

Anbefalet til dig