Kong Charles øger spændingerne med Meghan og Harry

26/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Kong Charles øger spændingerne med Meghan og Harry, ifølge en kongelig ekspert.

Mest læste i dag

Ifølge Roya Nikkhah, royal redaktør for The Times, “øger forsinkelsen spændingerne” mellem den nye konge og hertugen og hertuginden af Sussex.

Som monarkens børnebørn var det forventet, at parret automatisk ville modtage prinse- og prinsessetitler, men det forbliver oppe i luften på grund af splittelsen i kongehuset over Megxit dramaet.

Børnene er i øjeblikket opført på arvefølgen, offentliggjort online, uden titler. 

Kongens talsmand sagde tidligere på måneden, at dokumentet vil blive opdateret, når og hvis de får oplysninger.

Og Harry og Meghan er ifølge Nikkhah “forstået at frygte, at kongen kan fratage Archie og Lilibet deres titler, efter hans modvilje mod straks at anerkende deres ophøjede status efter dronningens død.” 

En anden royal ekspert stemte også i debatten og fortalte, at spørgsmålet om titler afhang af forholdet mellem parret og kongehuset.

“Jeg har fået at vide, at det er et meget klart signal fra kongen. Han er villig til at give disse titler, men det kommer med en advarsel, og den advarsel er tillid,” sagde hun.

“De skal vide, at de kan stole på Sussex familien.” 

Det er blevet rapporteret, at indholdet af prins Harrys kommende bog er afgørende for, om familien vil forene sig eller ej.

Prins Harry forsinkede sine erindringer, som skulle have været udgivet i december, efter den afdøde dronnings død. 

Den forventes nu at blive offentliggjort i det nye år, ifølge kilder. 

Bogen har allerede skabt gnidninger i kongehuset, efter at slottets embedsmænd tilsyneladende blev overraskede over meddelelsen om, at den ville blive udgivet.

Også vigtigt, er indholdet af Netflix-serien om Harry og Meghan, der tilsyneladende vil fortælle deres kærlighedshistorie.

Det følger også afsløringen af dronningens hjerteskærende reaktion på familien, der blev splittet af kongelige insidere. 

En kilde tæt på Hendes Majestæt hævdede, at hun var såret og udmattet af hele sagen med Harry og Meghan.

Anbefalet til dig