Kong Frederiks Madrid-billeder tager nye højder: Nu udtaler han sig endelig

Foto: Shutterstock
Nu tager han endelig bladet fra munden.

Mest læste i dag

Et nyt kapitel i mediestormens bog er blevet skrevet.

Da billeder af kong Frederik, efter et natligt besøg hos den mexicanske tv-personlighed Genoveva Casanova, kom frem, sendte det chokbølger gennem både det danske og spanske kongehus.

Nu bryder Casanovas eksmand, Cayetano Martínez de Irujo, tavsheden og afslører, hvordan episoden har påvirket familien, skriver Daily Mail.

Under et interview med den spanske journalist Susanna Griso, udtaler Martínez de Irujo sig om de kontroversielle billeder, der blev taget i Madrid.

"Det er et emne, som vil blive taget op i retten. De (billederne, red.) har forårsaget meget smerte til Genoveva og vores børn. Meget smerte," siger han, og understreger den følelsesmæssige belastning, som sagen har medført for hele familien.

Casanova og Martínez de Irujo, der blev gift i 2005 og skilt to år senere, deler tvillingerne Luis og Amina, nu 22 år gamle

Episoden mellem den danske kongen og den spanske tv-personlighed fandt sted efter et besøg på et kunstmuseum i den spanske hovedstad, efterfulgt af en middag og et besøg til Casanovas lejlighed. Kong Frederik blev spottet dagen efter, da han forlod lejligheden, hvilket satte gang i spekulationer og rygter.

Casanova har ivrigt afvist rygterne og fremhævet venskabet mellem hende og den danske konge, mens det danske kongehus har valgt at forholde sig tavse omkring sagen.

"Vi udtaler os ikke om rygter og insinuationer," har kongehusets kommunikationsafdeling udtalt gentagne gange.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig