Kongehuset deler skøn video - men særligt én detalje vækker stor undren

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongehusets følgere undrer sig over særligt én detalje.

Lige nu læser andre også

Forældre vil vide, at børnene ikke så ofte udviser den helt store interesse for det, man laver.

Men når emnet hedder Andreas Mogensen, får klokken tilsyneladende en anden lyd.

Kronprins Frederik var således i færd med en videosamtale med ovennævnte, da børnene i form af prins Christian, prins Vincent, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella, én efter én sluttede sig til den digitale samtale,

"Selvom forbindelsen var lidt ustabil, blev det til en længere samtale mellem Kronprinsen og astronauten," meddeler det danske kongehus i dagens Instagram-opslag og tilføjer:

"Det særlige juleopkald vakte kronprinsparrets børns nysgerrighed, og én efter én sluttede prinserne og prinsesserne sig til samtalen."

Men børnenes nyfundne interesse for den første dansker i rummet var såmænd ikke det, der skulle løbe med opmærksomheden.

Det skulle derimod kronprinsesse Marys fravær, skriver SE og HØR.

Det fik nemlig mange af kongehusets 803.000 følgere til at udvise stor undren over den manglende tilstedeværelse.

"Glædelig jul til jer alle. Savner dog virkelig meget at se kronprinsse Mary," skriver en følger.

"Hvor er prinsesse Mary?," skriver en anden.

Spørgsmålet lyder såmænd også flere gange på både engelsk og spansk, men i samme ombæring bliver hun taget i forsvar af en håndfuld danskere, som mener, at hun har fortjent at tage et skridt tilbage.

"Måske føler hun behov for at trække sig lidt tilbage og passe på sig selv i det her, og manner det har hun i den grad så meget lov til," lyder det i en opsang fra en følger.

Spekulationerne om Marys fravær kommer i kølvandet på den store Madrid-skandale, der rullede i november, efter kronprins Frederik havde været et smut i det spanske for at besøge veninden Genoveva Casanova.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig