Kongehuset gentager stor succes: Vender tilbage i 2022

09/12/2021

Julie Møller

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.
Succesen fortsætter i 2022.

Mest læste i dag

Royal Run er ikke kun et løb - det er en fællesskabsfest for alle. Sådan beskrives det på løbets hjemmeside, hvor man kan læse, at mere end 79.000 løbeglade danskere deltog i 2021.

Løbet, der finder sted flere forskellige steder i Danmark og har kronprins Frederik i spidsen, vender tilbage i 2022.

Kronprinsen fortsætter nemlig succesen og inviterer til Royal Run den 6. juni 2022 i Aalborg, Aarhus, Kolding, Næstved, København/Frederiksberg og på Bornholm.

Lige fra begyndelsen i 2018 har Aalborg by lagt gader og stræder til Royal Run, og det gør sig også gældende København. Efter et års pause vender Aarhus tilbage, mens det er første gang, at Kolding og Næstved er med. 

DGI Bornholm stabler endnu en gang et Royal Run arrangement på benene på Bornholm i 2022 – også selvom Kronprinsen heller ikke har mulighed for at deltage denne gang, oplyser Royal Run.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

I 2021 var kronprinsen både med på ruten i Sønderjylland, Odense og København. Kronprinsesse Mary løb også med. Hun tog til Aalborg og løb 5 km. Efter løbet i Aalborg vendte hun hjem til København og Amalienborg slotsplads, hvor hun og børnene, tog imod kronprinsen, da han kom i mål efter 10 km.

Det var dog ikke kun kronprinsparret, der løb Royal Run sidste år. Prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine deltog sammen på Familie-milen i København/Frederiksberg. Og ikke nok med det - prins Vincent deltog også efterfølgende på 5 km-distancen.

 

 

Anbefalet til dig