Melder ud: Dronning Margrethe skal gennem en større operation

Af: Thea Andersen

|

08/02/2023

Nyheder
Foto: Kongehuset
Foto: Kongehuset
Dronningen skal opereres om to uger.

Lige nu læser andre også

I weekenden måtte dronning Margrethe melde afbud til en udstilling grundet problemer med ryggen.

Desuden måtte hun også aflyse vinterferien til norske Gausdal - af samme årsag.

Nu meddeler Kongehuset, at dronningens rygproblemer desværre kræver en operation.

"Gennem en længere periode har Hendes Majestæt været ramt af problemer med ryggen, og i den seneste tid er situationen forværret. Efter samråd med Rigshospitalets eksperter har Dronningen besluttet at gennemgå en større rygoperation," skriver kongehuset i pressemeddelelsen, som fortsætter:

"Operationen er planlagt til onsdag den 22. februar på Rigshospitalet i København, hvor Dronningen således også vil være indlagt efterfølgende. I forlængelse heraf forventes et længere genoptræningsforløb."

Det betyder, at en række punkter under det officielle program i den nærmeste fremtid vil blive udsat, aflyst eller varetaget af andre medlemmer af den kongelige familie.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig