Kongehuset melder ud om Dronningens omfattende operation

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongehuset er ude med nyt om Dronningen.

Mest læste i dag

Dronningen har denne onsdag veloverstået sin 'omfattende' operation i ryggen på Rigshospitalet.

Dronningen har veloverstået sin “omfattende” operation i ryggen. 

“Operationen er forløbet planmæssigt, og Dronningens tilstand er efter omstændighederne god og stabil,” skriver kongehuset.

Kongehuset ønsker derimod ikke at meddele, hvilken form for operation, der er tale om. Der meddeles blot, at det var en “større rygoperation”. 

Dronning Margrethe har dermed undergået sin anden operation i ryggen, efter at hun for mere end 20 år siden blev opereret for spinalstenose. 

Dengang fik hun efter 4,5 time indopereret skinner og skruer, hvorefter hun var indlagt en uge.

Denne gang bliver det ligeledes bekræftet, at Dronningen vil være indlagt, men ikke hvor længe. 

Efter indlæggelsen venter et længere genoptræningsforløb.

“Dronningen vil i den kommende tid fortsat være indlagt på Rigshospitalet, og herefter venter en længere periode med rekonvalescens og genoptræning af ryggen,” kommer det fra kongehuset.

Ikke mindst meddeles det, at prinsesse Benedikte indtræder som rigsforstander, når Kronprinsparret – der 'siden tirsdag har varetaget embedet som regent' – rejser på officielt besøg i Indien.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig