Kongehusets store frygt: Skaber alvorlig bekymring

28/10/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Harrys altoverskyggende erindringsbog 'Spare' skal udgives den 10. januar 2023 og lover at være 'rå' med 'urokkelig ærlighed'.

Mest læste i dag

Den kongelige familie siges at "frygte" udgivelsen af ​​prins Harrys kommende erindringsbog, efter at han holdt titlen hemmelig for dem.

I går (torsdag den 27. oktober) bekræftede udgiverne Penguin Random House, at bogen har titlen "Spare" og vil blive udgivet den 10. januar 2023.

Bogens hjemmeside lover, at bogen vil være "rå" med "urokkelig ærlighed", da Harry tilbyder "indsigt, åbenbaring, selvransagelse og hårdt vundet visdom om kærlighedens evige magt over sorg". Det skriver blandt andre Daily Star.

Titlen refererer til 'arvingen og reserven', et udtryk, der bruges til at beskrive rollerne for en monarks ældre og yngre børn.

Ifølge Daily Mail sagde kongelige kilder, at Harrys familie ikke blev advaret om den "kontroversielle" og "provokerende" titel forud for gårsdagens meddelelse.

"Den titel lover ikke godt," sagde en kilde.

Forlaget hævdede også, at kongehuset er blevet advaret om, at den 416 sider lange bog er "kritisk for alt og alle".

Det rygtes, at udgivelsen har skabt stor bekymring i kongehuset.

Paladsassistenter har angiveligt sagt, at ingen medlemmer af kongehuset vil få en chance for at læse bogen før den 10. januar, hvilket betyder, at kong Charles kan få kendskab til indholdet på samme tid som alle andre.

Bogen skulle oprindeligt frigives inden jul i år, men blev forsinket efter dronningens død med rapporter, der tyder på, at hendes bortgang fik Harry til at ændre nogle afsnit.

Royal kommentator Richard Fitzwilliams fortalte Daily Star, at titlen "lyder bitter" og sandsynligvis er "bad news" for kongen.

"Dette er en bog, der aldrig skulle have været udgivet, og titlen lover dårligt, ligesom de 'rå' og 'urokkelige' detaljer, der er lovet," tilføjede han.

Anbefalet til dig