Kongepyton slap ud: Politiet blev først kontaktet efter fire dage

04/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Sådan ser slangens hjem ud. Det vides dog ikke, hvor den lange kvælerslange befinder sig nu. Foto: Sydsjælland og Lolland Falsters Politi
En kongepyton er sluppet løs på Falster

Mest læste i dag

I disse dage skal man kigge sig godt for, når man går en tur i Nykøbing Falster.

Det fortæller Sydsjælland og Lolland Falsters Politi på Twittter.

Årsagen er, at en kongepyton - som er længere end en meter - er sluppet fri fra det terrarie, hvor den normalt bor. Terrariet står i området Kraghave i Nykøbing Falster, hvor slangens ejer bor. 

Til B.T. fortæller vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, at slangen først blev anmeldt forsvundet tirsdag aften omkring klokken 19.

Den har dog været væk i længere tid. Da han anmeldte slanges forsvinden, kunne ejeren fortælle, at den allerede havde været væk i fire dage. Kvælerslangen har altså været på springtur siden lørdag 30. november. 

kongepytonen er ikke giftig, men det er en afrikansk kvælerslange, så de fleste vil formentlig betakke sig at hilse nærmere på den. Vagtchef, Ole Hald, fortæller ligeledes til dagbladet B.T., at poltiet fremadrettet ikke vil foretage sig meget mere end de har gjort for at få slangen hjem. 

"Vi har delt et billede af den (slangen, red.) på Twitter, men ellers gør vil ikke noget. Nu når den er forholdsvis ufarlig, så indgår vi ikke en egentlig eftersøgning." fortæller Ole Hald til B.T.
 

Foto: Sydsjælland og Lolland Falsters Politi

 

Anbefalet til dig