Kontant afregning: På blot 11 timer bliver fri mand til fængselsfugl

Nyheder
Politiet gjorde stor fangst, nu skal manden i fængse. Foto: Shutterstock
En ransagning af en lejlighed førte natten til tirsdag Særlig Efterforskning Vest til fundet af flere kilo amfetamin.

Lige nu læser andre også

Tirsdag blev en 57-årig mand i Retten i Horsens idømt en straksdom på 11 års fængsel for at have været i besiddelse af over 7 kilo amfetamin med henblik på salg.

Særlig Efterforskning Vest foretog natten til tirsdag ransagning af en lejlighed på en adresse i Horsens. Ransagningen blev foretaget på baggrund af et tip. I lejligheden fandt man over syv kg. Amfetamin.

Lejligheden i Horsens lejes af den 57-årige mand, som kort efter fundet blev anholdt på sin bopæl i Silkeborg.

Skærpet dom på grund af tidligere forhold

Den 57-årige mand blev derfor fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte at have været i besiddelse af de fundne stoffer. Da den sigtede erkendte og både anklager, dommer og sigtede var enige om, at sagen kunne afsluttes som en tilståelsessag, blev manden tildelt en straksdom på 11 år.

”Jeg er meget tilfreds med dommens længde. Dagens dom er et resultat af godt og professionelt politiarbejde og et godt samarbejde mellem politi og anklagemyndighed. Vi fik fjernet en stor mængde farlig narko fra gaden og gerningsmanden fik en længere frihedsstraf,” siger advokaturchef ved Særlig Efterforskning Vest, Sine Cully.

Dommen på 11 år er en fællesstraf, der udgøres af reststraffen fra den tidligere dom samt straffen fra det erkendte forhold. I udmålingen blev der lagt vægt på, både at den 57-årige havde en reststraf og at det nye forhold blev begået i prøvetiden.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig