Kontrolrapport afslører klamme detaljer: Netto-butikker straffet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det blev en dyr omgang for Netto.

Mest læste i dag

Besøg fra Fødevarestyrelsen har resulteret i, at flere Netto-butikker skal punge ud. 

Netto-butikkerne, der ligger i henholdsvis Roskilde og København, havde store problemer med hygiejnen, da Fødevarestyrelsen aflagde et visit. De to besøg endte med at koste Netto hele 30.000 kroner.

Besøget blev gennemført i kølvandet på en henvendelse fra en anonym person, og det viste sig, at der var hold i vedkommendes påstande.

Det skriver B.T.

I kontrolrapporten fra Netto-butikken på Stengårds Alle i Søborg ved København fremgår det, at gulvet var beskidt grundet spildte væsker af ældre dato, der var tørret ind.

Derudover var der masser af snavs langs butikkens brugsgenstande. 

Yderligere beskrives det i kontrolrapporten, at hylderne i butikken også var beskidt med fødevarer af ældre dato, støv og indtørrede spildte væsker. 

Alle gode gange tre
Hos Netto-butikken på Brønsager i Svogerslev tæt på Roskilde er det ikke første gang, der er noget galt.

De har nemlig haft besøg af Fødevarestyrelsen hele tre gange, men det har tilsyneladende ikke fået dem til at få styr på kritikpunkterne.

I midten af juli havde de været forbi på kontrolbesøg, for at følge op på, om butikken havde rettet sig efter en tidligere indskærpelse. 

Men det var ikke tilfældet. I kontrolrapporten står følgende skrevet:

“Følgende er konstateret: I mælkekølerum ses fødevarerester på undersiden af hylder, indtørret mælkerest under mælkevogn. I tre kølemontre med fersk kød og fisk ses flere plamager af indtørret kødsaft i bunden af køleren både ved svinekød, kylling og fisk.”

Det er altså ovenstående forhold, der er skyld i, at butikkerne har fået de store bøder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig