Korsørmanden er tiltalt i flere sager: Nu afslører anklageskriftet uhyggelige detaljer

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Anklageskriftet har nu set dagens lys.

Lige nu læser andre også

Der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev varetægtsfængslet på daværende tidspunkt, og kun kort tid derefter blev han sigtet for mordet på Emilie Meng samt et overfald på en 15-årig pige i Sorø.

Detaljerne har indtil nu været sparsomme i de uhyggelige sager, men nu har anklageskriftet set dagens lys, hvorfor nye detaljer også er kommet frem.

Anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i, afslører grusomme detaljer om de sager, manden er tiltalt i. Korsørmanden beskyldes for at have påkørt den 13-årige pige og hendes cykel, før han tog hende til fange og anbragte hende i bagagerummet på sin bil.

Her blev hun ifølge anklagen udsat for trusler og bundet fast, så hun ikke kunne flygte. Ifølge anklageskriftet blev den unge pige også truet på livet, og det fremgår yderligere, at han senere forsøgte at slå hende ihjel, men at det mislykkedes. Sådan skriver TV 2 i deres liveblog.

Der er afsløret flere detaljer om frihedsberøvelsen samt drabet på Emilie Meng, men af hensyn til familie og pårørende har Nyheder24.dk valgt ikke at oplyse alle informationer.

Den tiltalte var ydermere i besiddelse af i alt 3534 billeder og 561 videoer med pornografisk materiale af personer på under 18 år.

Han har via sin forsvarsadvokat, Karina Skou, erklæret sig delvist skyldig i sagen om pigen fra Kirkerup, men nægter sig skyldig i de andre sager, herunder det nye forhold om drabsforsøg på den 13-årige pige.

Retssagen mod Korsørmanden indledes den 14. maj ved Retten i Næstved, hvor der er afsat 18 retsdage til sagen.

Vi her på redaktionen sender varme tanker til familier og andre pårørende i den svære tid.

Anbefalet til dig