Kort efter 21 grader varme: Nu er der trist nyt fra DMI

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De høje temperaturer ser ikke ud til at fortsætte.

Mest læste i dag

Årets hidtil højeste temperatur blev i går målt i Rønne med 21,1 grader, og i København nåede temperaturen op på 19,7 grader.

Den varme luft er dog blevet forskudt østpå. Det skyldes en koldfront med regn der tirsdag eftermiddag og aften langsomt passerede Danmark vestfra.

Det skriver DMI.

En blæsende og ret kølig onsdag

I dag blæser køligere luft ind over landet vestfra og temperaturen ventes kun at nå op mellem 7 og 12 grader.

Det bliver blæsende med frisk til hård vestlig vind, og med vindstød op til hård kulingstyrke, ved Vestkysten stedvis stormende kuling.

Dagen begynder med skyer og enkelte regnbyger, men ellers får vi tørt vejr og efterhånden klarer det op med nogen sol, og sidst på dagen aftager vinden.   

Det ustadige vejr fortsætter, men fra torsdag noget lunere   

Det ustadige vejret med skyer og perioder af regn og blæst ser ud at fortsætte, men det bliver en overgang lidt lunere igen.

Det skyldes at de atlantiske lavtryk vil tage en vestligere og nordligere bane og dermed trække mildere luft op over landet fra sydvest. Både torsdag, fredag og lørdag kan temperaturen mange steder nå op mellem ca. 12 og 15 grader.

Køligere vejr fra søndag

Der er dog koldere luft på vej mod Danmark. Fra søndag og antagelig et godt stykke ind i næste uge ser dagtemperaturerne ud at kun nå op mellem ca. 7 og 11 grader, og ved opklaringer og svag vind kan der komme let nattefrost.    

Anbefalet til dig