Kort efter dom: Her får du svaret på, om Dennis Knudsens produkter fjernes fra Bilka og Føtex

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Salling Group har nu meldt ud, hvad der kommer til at ske med Dennis Knudsens produkter.

Mest læste i dag

Der er sket en masse i Dennis Knudsens liv, siden han for godt fire måneders tid siden tabte hovedet, fordi han blev nægtet adgang på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. 

I går, torsdag, blev den kendte frisør og forretningsmand Dennis Knudsen dømt for vanvidskørsel og fareforvoldelse.

Det resulterede i, at han blev idømt 40 dages betinget fængsel og en bøde på 2000 kroner for hændelsen ved Molslinjen den 28. juli. 

Derudover blev hans leasede Audi Q7 konfiskeret.

Nu har Salling Group også meldt ud, hvad episoden og dommen vil få af konsekvenser for Dennis Knudsen, der sælger sine hårplejeprodukter i blandt andet Føtex og Bilka.

Det skriver Ekstra Bladet.

“Vi har ingen planer om at fjerne Dennis Knudsens produkter fra hylderne”, skriver Jacob Krogsgaard Nielsen til Ekstra Bladet i en sms.

Det betyder altså, at den 60-årige kendisstylist kan ånde lettet op, da hans produkter fortsat vil blive kørt gennem kasseapparaterne hos de store kæder.

Efter domsafsigelsen var Dennis Knudsen tydeligt lettet og tog betænkningstid angående en eventuel anke. 

Anklageren i sagen, Casper Petersen, overvejer også muligheden for at anke dommen:

“I og med at de ikke har fundet, at det her er grov vold, skal vi overveje, om vi skal anke det. Men det er op til statsadvokaten at bestemme det”, sagde han.

Mens Dennis Knudsens juridiske saga fortsætter, synes hans forretningsvirksomhed inden for skønhedspleje at være forblevet intakt.

Anbefalet til dig