Kort efter DR-figurs sygemelding: Nu reagerer landsholdsstjernen Henrik Møllgaard

03/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Henrik Møllgaard kunne ikke holde sig i skindet.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at manden bag ‘Onkel Reje’-figuren, Mads Geertsen, brød tavsheden og fortalte at han har været udsat for trusler og andre former for chikane, hvilket er skyld i, at han nu er sygemeldt.

Sådan skriver Berlingske.

I kølvandet på sygemeldelsen har landsholdsspilleren, Henrik Møllgaard, nu involveret sig i debatten, hvor han også fortæller, at han har oplevet noget lignende. Opslaget kan du se i bunden af artiklen.

Håndboldspilleren har også en klar anbefaling til dem, der har brugt tasterne til at skrive noget negativt om Onkel Reje:

“Så sluk dog iPad’en eller glo væk”, skriver han blandt andet i sit Twitter-opslag.

I kølvandet på Twitter-opslaget har han uddybet sin holdning til Ekstra Bladet.

Det påvirker håndboldstjernen i lidt ekstra grad, da han egne børn holder meget af karakteren Onkel Reje: 

“Det falder mig for brystet, fordi det er en Ramasjang-karakter, som mine børn og jeg holder enormt meget af og har gjort i mange år. Jeg er rystet over tonen. Det er ret alvorlige ting, der bliver skudt efter ham”, udtalte Henrik Møllgaard til avisen.

Henrik Møllgaard, der i dag er 38 år gammel, har i sin lange håndboldkarriere oplevet lidt af det hele. 

Han har blandt andet været med til at skrive det danske håndboldlandshold i historiebøgerne, da de forleden blev det første landshold nogensinde til at vinde VM tre gange i træk.

Med berømmelsen kommer der en blandet landhandel af godt og ondt. Interviews, autografskrivning og negative beskeder på sociale medier er alle ting, som følger med.

Henrik Møllgaard beskriver til Ekstra Bladet, at han qua sin alder er blevet god til at fokusere på de positive ting ved kendistilværelsen, hvor han sorterer de negative ting fra.
Her kan du se Henrik Møllgaards tidligere omtalte Twitter-opslag: