Kort efter nye sigtelser mod den 32-årige: Nu taler den tidligere drabschef Kurt Kragh ud

Nyheder
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Kurt Kragh, der har været kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, har ikke en finger at sætte på politiets arbejde.

Mest læste i dag

I kølvandet på de chokerende nye sigtelser i sagen om den i forvejen varetægtsfængslede 32-årige, har både tidligere bekendte og advokaten fra Emilie Meng-sagen reageret.

Kurt Kragh, tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, sætter nu ord på hele situationen, der drejer sig om den 32-årige sigtede.

Sådan skriver Ekstra Bladet, der har været i kontakt med Kurt Kragh kort efter den chokerende nyhed.

“Der er måske tale om en serieforbryder. Det er meget usædvanligt. Lige umiddelbart har vi ikke set noget lignende her i Danmark siden Amagermanden”, lyder det fra Kurt Kragh umiddelbart efter offentliggørelsen af de nye sigtelser.

Politiet holder kortene tæt til kroppen, da de stadig befinder sig på et tidligt stadie i efterforskningen.

Derfor kan offentligheden kun gisne om, hvad der ligger til grund for de nye sigtelser

Den erfarne drabsefterforsker forklarer, at han ikke vil afskrive, at politiet kan have fundet dna-spor fra Emilie Mengs lig, på trods af at det havde ligget længere tid i en sø, da det blev fundet.

Han tilføjer, at politiet fortjener stor ros i forbindelse med sagen, hvor de udefra set har reageret hurtigt og sikret de spor, der skal sikres.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig