Kort efter nye sigtelser mod den 32-årige: Nu taler den tidligere drabschef Kurt Kragh ud

26/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Kurt Kragh, der har været kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, har ikke en finger at sætte på politiets arbejde.

Mest læste i dag

I kølvandet på de chokerende nye sigtelser i sagen om den i forvejen varetægtsfængslede 32-årige, har både tidligere bekendte og advokaten fra Emilie Meng-sagen reageret.

Kurt Kragh, tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, sætter nu ord på hele situationen, der drejer sig om den 32-årige sigtede.

Sådan skriver Ekstra Bladet, der har været i kontakt med Kurt Kragh kort efter den chokerende nyhed.

“Der er måske tale om en serieforbryder. Det er meget usædvanligt. Lige umiddelbart har vi ikke set noget lignende her i Danmark siden Amagermanden”, lyder det fra Kurt Kragh umiddelbart efter offentliggørelsen af de nye sigtelser.

Politiet holder kortene tæt til kroppen, da de stadig befinder sig på et tidligt stadie i efterforskningen.

Derfor kan offentligheden kun gisne om, hvad der ligger til grund for de nye sigtelser

Den erfarne drabsefterforsker forklarer, at han ikke vil afskrive, at politiet kan have fundet dna-spor fra Emilie Mengs lig, på trods af at det havde ligget længere tid i en sø, da det blev fundet.

Han tilføjer, at politiet fortjener stor ros i forbindelse med sagen, hvor de udefra set har reageret hurtigt og sikret de spor, der skal sikres.

Anbefalet til dig