Kort efter OL-triumf: Viktor Axelsen deler trist meddelelse

Nyheder
Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix
Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen har nu bekræftet, at det ikke kommer til at ske.

Lige nu læser andre også

Sidste søndag vandt Viktor Axelsen OL-guld, og her kunne hele Danmark se ham løbe rundt i arenaen i Paris med Dannebrog som kappe.

Én ting er, at han fik endnu en OL-guldmedalje til samlingen, men noget helt andet er, at han formåede at vinde sin finale på meget overlegen manér.

Da det sidste point var spillet, havde den danske stjerne vundet sin kamp i to sæt med cifrene 21-11, 21-11.

Faktisk var han foran med 18-6 i andet sæt, men så begyndte nerverne at melde sin ankomst, hvorfor magtdemonstrationen ikke blev større, end den gjorde.

I dagene efter den store triumf var det helt sikkert sjovt at være Viktor Axelsen. Han blev hyldet som en konge, da han ankom til Danmark, og derefter skulle sejren fejres med manér.

Kommer ikke til at ske

Om det er fejringerne, der har taget lidt for hårdt på Viktor Axelsen vil forblive i det uvisse, men den danske badmintonstjerne har nu bekræftet, at han har meldt afbud til Japan Open, som starter tirsdag.

Den triste meddelelse er blevet delt på det sociale medie X.

Der er helt sikkert mange, danske fans, der er vemodige over nyheden, men de får dog alligevel lidt at glæde sig over. Viktor Axelsen oplyser nemlig, at han rejser til Japan for netop at se sine fans.

Mange fejringer

"Det har fyldt rigtig meget, og jeg har brugt meget energi på alt det, der ligger ude omkring, når du har vundet OL-guld. Og det er der, jeg er lige nu. Jeg har brug for lige at slappe lidt af," har Axelsen tidligere udtalt om de mange fejringer ifølge Ekstra Bladet

Tirsdag blev han hyldet i Brøndby Hallen, og fredag var turen kommet til Odense. Hvis man smider et par private sammenkomster oveni hatten, er der ikke noget at sige til, at Viktor Axelsen har brug for et mindre pusterum.

Selvom det naturligvis er trist, at han ikke skal spille til Japan Open, kan de rejsende fans glæde sig over, at han alligevel dukker op.

Anbefalet til dig