Kort efter opdatering: Nu kommer MobilePay med opsigtsvækkende melding

Foto: Privat
Nu melder landechefen ud.

Mest læste i dag

I går blev MobilePay appen opdateret, og det gik ikke stille for sig.

Med 4,5 millioner brugere i Danmark, er det klart, at man ikke kan stille alle tilfredse, og derfor er flere danskere allerede nu kommet med forslag til, hvad der skal laves om.

Og nu er MobilePay kommet med en opsigtsvækkende melding.

Det skriver B.T.

Hvad indebærer opdateringen?

Den populære funktion WeShare, der gør det muligt for brugere at dele regninger, vendte tilbage i forbindelse med opdateringen:

"Det er en funktion, som har været meget savnet, og som vi også hele tiden har sagt vender tilbage, og det er den så nu", lyder det fra Anette Bøje.

Udover det vil dit fulde navn nu være umuligt at gemme, når der skal foretages transaktioner, hvilket er et tiltag, der skal gøre det sværere at svindle.

Det er også muligt at blokere specifikke personer, som er en funktion, der sørger for, at personer du ikke vil kontaktes af ikke kan kontakte dig.

Lytter til brugerne

Men med nye funktioner følger også nye bekymringer.

En af de ændringer, der kan føre til bekymringer, omhandler, at man ikke længere vil have en fast konto knyttet til MobilePay, da appen nu vil bruge den sidst anvendte konto til transaktioner.

Landechefen kommer med en opsigtsvækkende melding, der vidner om, at MobilePay er interesseret i, at deres brugere får den bedst mulige oplevelse med appen fremover.

"Lige præcis her holder vi rigtig meget øje med, hvad reaktionerne bliver", lyder det.

Flere funktioner

Derudover introducerer MobilePay en chatfunktion for at fremme kommunikation mellem brugere ved pengeoverførsler samt en valutaomregner, der let kan vise sig nyttig for danske turister i udlandet.

Disse ændringer er del af et større initiativ, hvor MobilePay har udviklet en fælles nordisk teknisk platform, hvilket lover hurtigere og mere effektiv implementering af nye funktioner fremover.

Selvom der har været startvanskeligheder, ser det ud til, at MobilePay er på vej mod en fremtid, hvor digital betaling ikke kun er nemmere og mere integreret i hverdagen, men også sikrere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig