Kort efter trist meddelelse fra Bubber: Nu har konen oplevet nedtur

Nyheder
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Det er ikke længe siden, at Bubber delte en trist meddelelse.

Lige nu læser andre også

Det er ikke længe siden, at Bubber delte en trist nyhed.

For blot en uges tid siden fortalte han Ekstra Bladet, at hans ønske om at holde jul med alle sine børn ikke ville gå i opfyldelse i år.

Bubber får dog ikke en jul uden børn, men det er kun hans to yngste, som er fra hans nuværende ægteskab med Signe Rossing, han får selskab af juleaften.

Der er dog ikke kun triste nyheder for Bubber, for netop hustruen Signe Rossing har også oplevet en nedtur.

I det seneste regnskabsår har Signe Rossing Meyers børnetøjsbutik, Kalles Børnetøj & Sko, oplevet en markant nedgang rent økonomisk. 

Bruttofortjenesten er halveret i forhold til sidste år, hvilket har resulteret i en nedgang fra 7,3 millioner kroner i 2021/22 til 3,6 millioner kroner i 2022/23.

Det skriver SE og HØR.

Til trods for denne betydelige ændring i bruttofortjenesten - som er defineret som omsætning fratrukket direkte omkostninger - bør situationen ikke give anledning til bekymring. 

Sidste års usædvanligt høje regnskabstal skyldtes en justering af varelagerets vurdering. 

Dette førte til, at værdien af varer som tylkjoler, strømpebukser og små sko blev justeret til at afspejle den reelle markedspris, hvilket forøgede bruttofortjenesten for det år.

Signe Rossing Meyer, der er 45 år gammel, driver firmaet sammen med sin mor, Jeanette Rossing. 

Ejerskabet er fordelt med 51 procent til moderen og 49 procent til datteren. I forhold til udbytte har både mor og datter oplevet en nedgang. 

Sidste år hævede de tilsammen 1,5 millioner kroner, mens der i år kun er afsat 240.000 kroner til denne post. 

Kalles Børnetøj & Sko beskæftiger medarbejdere svarende til 14 fuldtidsansatte, hvilket understreger virksomhedens rolle som en betydningsfuld arbejdsgiver i lokalområdet.

Anbefalet til dig