Kort efter trist meddelelse: Nu deler Gustav Salinas ærlige ord

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Reality-stjernen blev single igen for omtrent en måned siden.

Mest læste i dag

Det er ved at være en måneds tid siden, at Gustav Salinas bragte den triste nyhed om, at han og kæresten var gået hver til sit.

På trods af bruddet var der dog ingen sure miner mellem dem. Sådan skrev Gustav Salinas på daværende tidspunkt i et opslag på Instagram:

“Mulle og jeg har valgt i fællesskab, at vi ikke skal danne par mere. Der er ikke nogen sure miner. Vi vil bare hellere være arbejdskollegaer og drive Salinas Slik, som er vores hjertebarn”, lød det.

Efter at de 32-årige realitystjerne er blevet single, har der været masser at se til - især i indbakken.

Han vælter sig nemlig i frække tilbud, hvorfor han også udtaler, at Instagram minder om en datingapp for ham i øjeblikket.
Sådan skriver HER & NU, der har talt med Gustav Salinas.

Flere af reality-stjernens beundrere kan heller ikke nøjes med blot at sende en besked:

“De sender alle mulige frække billeder. Jeg bliver helt chokeret over, hvad folk kan finde på at sende. Jeg får så mange dick-pics”, fortæller den 32-årige Gustav Salinas.

Han uddyber, at han ikke tager sig af de mange billeder, men engang imellem kan han ikke dy sig for at svare.

Gustav Salinas fastslår også hurtigt, at han ikke føler sig krænket af de bizarre billeder i indbakken.

På trods af at han svarer på et par af henvendelserne, så ønsker han ikke at finde sig en ny kæreste:

“Jeg skal have en pause. Jeg har været i et forhold lang tid. En weekendskæreste kan måske gå. Arbejdet og min hund Bella er det vigtigste - så kommer mændene bagefter”, lyder det fra reality-stjernen udtaler han til HER & NU.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig