Kort før fredagens show: Vild med dans-stjerne skadet

20/11/20 07:27

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Kort før sæsonens ottende program, har en skade forvoldt bekymring.
Det er ikke altid, at den hårde træning inden programmerne hver fredag, går helt gnidningsfrit. Det kan Sara Bro skrive under på. Tv-værten danser sammen med dansepartneren Morten Kjeldgaard, i dette års sæson af Vild med dans. Men der har været en del bump på vejen, på det seneste fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.    Sara har nemlig problemer med knæet - og en ulykke kommer som bekendt, sjældent alene. I onsdags da de to trænede til fredagens show, kom Sara nemlig galt afsted og fik en forstrækning i ryggen. Så med knæ der gør så ondt, at Sara må have gigtmedicin og nu også en forstrækning i ryggen, var det en bekymret Morten Kjeldgaard, der torsdag var i kontakt med bladet.   

Fredagens show byder på ønskedans

"Jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå, når vi træner i dag (torsdag, red.)," sagde han.    Sidste fredag dansede parret en cha-cha-cha og i aften er temaet "Cirkus", hvor parret skal danse ønskedans.    Ønskedans er en udfordring, hvor hvert par, på et tidspunkt i sæsonen selv må vælge en dans. Her kan de vælge mellem tre kategorier - moderne dans, street og showdans, hvor Sara og Morten har valgt showdans til aftenens show.    Morten Kjeldgaard mener også, at der bliver stor rift om finale pladserne i år - på trods af, at der kommer fire par i finalen.    "Det er et hårdt felt i år," siger han.

Et flækket øjenlåg og en stivkrampevaccination

Det er ikke kun Sara Bro, som har døjet med skader i årets sæson af Vild med dans - også danseren Karina Frimodt, har været udfordret af skader. Kort før dette års premiere, kom hun nemlig i nær kontakt med kollegaen Silas Holst, under prøverne på Dirty dancing, hvilket resulterede i et flækket øjenlåg. Kort efter uheldet med øjenlåget, var der endnu en gang problemer for den dygtige danser - denne gang var det dog armen som drillede. 

“Okay, nu må det stoppe! Ikke nok med et blåt øje og et lappet øjenlåg, nu kan jeg heller ikke løfte venstre arm efter stikket fra stivkrampen. Betændelse eller blodansamling er svaret på smerte og en defekt arm, så værsgo antibiotika Frimodt.” Skrev hun i et opslag på Instagram. 

Dog forhindrede det ikke hendes deltagelse i Vild med dans, hvor hun i år danser med skuespiller Janus Bakrawi.

Du kan se hvordan det går parrerne, i aften kl. 20.00 på TV 2.