Kort før jul: 79-årig kvinde død i tragisk ulykke

24/12/22 10:22

Henrik Rothenbücher

Presse-fotos.dk
En 79-årig kvinde har natten til juleaftensdag mistet livet.

Natten til lørdag har en 79-årig kvinde mistet livet i en brand.

Her brød en brand ud på Åhaven, som er et plejehjem i Ribe. Det var denne brand, der endte med at koste en 79-årig beboer livet.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi tidligt lørdag morgen, hvor de også oplyser, at de pårørende til den afdøde kvinde er blevet underrettet om det tragiske dødsfald.

I et opslag på det sociale medie Twitter skriver politiet, at både brandvæsen, ambulance og politi blev tilkaldt til branden, som hurtigt blev slukket af brandvæsenet.

"Brandvæsen, ambulance og politi har i nat været til brand på et plejehjem i Ribe," lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter, hvor de fortsætter:

"Brandvæsenet fik hurtigt iværksat slukning, men en beboer på stedet er desværre død som følge af branden."

Ole Aamann, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, har meldt ud, at man endnu ikke har fået fastlagt, hvad der har været årsag til, at branden brød ud.

Han har desuden meldt ud, at man arbejder med at fastlægge dette i løbet af formiddagen.

"Vi laver undersøgelser her i formiddagstimerne," siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann ifølge Ritzau.

Åhaven i Ribe er et mindre plejehjem, der består af 28 boliger, der er fordelt på tre afsnit med hver deres fællesrum.

Ifølge Ole Aaman er den ene af stuerne på plejehjemmet blevet brandskadet, men der er ikke blevet oplyst noget om, hvor på plejehjemmet, at branden er opstået.

Presse-fotos.dk

Presse-fotos.dk