Kort før rund fødselsdag: Grev Ingolf indlagt med alvorlig sygdom

Nyheder
Greveparret afbilledet på besøg i det tyske. Her besøger de Lyksborg Slot ved Flensborg, hvor den nuværende danske kongefamilie historisk stammer fra. Foto: Wikipedia
Kort tid før at han runder et skarpt hjørne og fylder 80, så er grev Ingolf blevet indlagt på hospitalet.

Mest læste i dag

Den seneste tid har 79-årige grev Ingolf kæmpet med helbredet. En svær lungbetændelse har nemlig haft tag i greven, der ellers ser frem til at fejre sin fødseldag mandag 17. februar. 

Det skriver Billed-Bladet

Lungebetændelsen har betydet, at grev Ingolf det seneste stykke tid har været indlagt på Kolding Sygehus, hvor læger og sygeplejersker har holdt øje med det adelige helbred.

Hvor længe greven har ligget i sygesengen vides ikke præcis, men det beskrives som "i længere tid". 

Nu er han dog udskrevet igen. Det betyder dog ikke, at han slipper for at forholde sig til sit helbred. Grev Ingolf skal nemlig i den kommende tid genoptræne, så han igen kan blive fit for fight.

Vil gerne deltage i kusines fødselsdag

Heldigvis betyder grevens sygdom dog ikke, at han må melde afbud til en af den slags fødselsdagsfester, hvor venner og familie fra nær og fjern strømmer til og planlægger at danske natten væk. Han har nemlig ikke planer om at fejre sin runde fødselsdag. 

Greven fortæller til ugebladet, at han vil fejre dagen, når vejret er blevet lidt bedre end det er tilfældet i en ustadig februar, hvor solen skiftevis skinner og gemmer sig bag en mur af grå skyer. 

Ingolf fortæller dog, at han især håber, at han når at blive rask til sin kusines næste fødselsdag.

Den omtalte kusines er - naturligvis - dronning Margrethe, der fylder år 16. april. Fejringen af denne fødselsdag er grev Ingolf og hans hustru grevinde Sussie naturligvis inviteret med til som gæster. 


 

 

Anbefalet til dig