Kræftramt ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne hasteindlagt: Nu er der fundet noget nyt

Foto: Anders Brohus/TV 2
Foto: Anders Brohus/TV 2
Det er ikke længe siden, at Winnie fra ‘Landmand søger kærlighed’ meldte ud, at hun havde fået konstateret en sjælden kræftform.

Mest læste i dag

Landmand søger kærlighed er en vaskeægte TV 2-favorit i mange danske stuer.

Dog er det ikke længe siden, at en yderst trist nyhed så dagens lys, da Winnie, der i året sæson forsøger at vinde Jens’ hjerte, meldte ud, at hun var blevet diagnosticeret med en sjælden kræftform.

I sidste uge fik hun kemoterapi for første gang, men allerede mandag blev Winnie hastet til Hillerød Sygehus, og hun har nu fortalt til HER & NU, hvad det handlede om.

“Mit kaliumindhold i blodet var røget meget ned, så det var ved at være faretruende, så min krop koksede ud i går, og så har jeg fået en colibakterie også”, forklarer hun og siger videre, at hun lå i kramper på gulvet, indtil ambulancen ankom.

Endnu en diagnose

Efter turen på hospitalet fik Winnie konstateret en ny diagnose.

Det viser sig nemlig, at der sammen med hendes sjældne kræftform ofte følger en autoimmun sygdom.

I kølvandet på at der er kommet fra på nogle vævsprøver fra tumoren, har Winnie nu fået konstateret myasthenia gravis. Hun forklarer at den nye diagnose betyder, at nerve- og muskelsystemet ikke spiller optimalt sammen

Den evigt populære Winnie er nu indlagt på hospitalet på ubestemt tid, og hun er tilmed begyndt på medicin, der skal hjælpe på den nye diagnose.

Til trods for den hårde tid er Winnie ved godt mod og tror på, at det hele nok skal gå:

“Han er fra Aarhus og oversætter så, at "meget vel" betyder over 50 procent chance, så vi aftalte, at jeg overlever den cancer”, fortæller Winnie, der også forklarer, at hun aldrig nogensinde kan slippe af med den autoimmune sygdom.

Anbefalet til dig