Tidligere "løve" er igen blevet indlagt: Skal opereres

16/8/22 15:02

Mathias Busekist

Foto: Lars E. Andreasen / DR Presse
Det var håbet, at weekenden stod på hygge med familien. Men sådan skulle det ikke være.

I september sidste år blev Ilse Jacobsen som bekendt ramt af kræft.

Lymfekræften har betydet, at hun har været indlagt i uhyre mange timer, hvor hun har modtaget behandlinger mod sin sygdom.

Det har blandt andet medført, at hun ikke altid er hjemme, da hun sommetider bliver kaldt ind - det blev hun i hvert fald til sin fødselsdag i sidste uge.

"Må indrømme, jeg har været syg med kræft i et år nu, og havde ikke turde håbe på, at jeg ville klare det så langt. Er på Riget nu, skulle ellers havde været hjemme hos familien til hjemmebagte boller, men blev kaldt ind på Riget i går. Der var noget galt, havde de opdaget. Flot de kalder," forklarede hun i et Instagram-opslag i sidste uge.

Gummistøvle-dronningen har dog i et nyt Instagram-opslag bekræftet, at hun er blevet indlagt igen. Det skyldes ikke kræften, men i stedet store smerter i maveregionen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Hun er blevet indlagt med galdesten og venter fortsat på at blive opereret.

"Nu gik det lige så godt søndag, men blev indlagt søndag aften pga mavesmerter, som nu viser sig at være galdesten, som de vil operere væk i morgen. Synes ellers jeg har rigeligt i øjeblikket. Det er jeg faktisk rigtig ked af," skriver hun.

I forbindelse med kræftdiagnosen har hun talt med magasinet Nord om, hvordan hun har det.

I interviewet fortæller hun blandt andet, at behandlingen har givet hende mange bivirkninger, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse for hende. Hun beskriver nemlig kemo som ren rottegift.

"I min optik er kemo ren rottegift. Ja, det fjerner de dårlige kræftceller, men det skræller også alt indvendigt væk. Sår i spiserøret, kaster op og ingen appetit. Ens smagsløg forsvinder også, og jeg, der ellers er lidt af et madøre, må nu spise med øjnene," sagde Ilse Jacobsen.