Kreml-rapporter: Putin planlægger muligvis en alliance med atomfanatikere Nordkorea

05/8/22 10:52

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ifølge pro-Kreml-rapporter planlægger Putin en afvejning med Nordkorea for at styrke sin svindende hær.

I sidste måned blev det rapporteret, hvordan Rusland har mistet næsten en tredjedel af sin hærs styrke siden invasion af Ukraine, ifølge Storbritanniens chef for forsvarsstaben.

Men ifølge det statssponsorerede Regum-nyhedsbureau tænker Putin på at henvende sig til Kim Jong Un for at få hjælp. Det skriver The Sun.

Rusland ville angiveligt tilbyde energi og korn til den fattigdomsramte nation til gengæld for 100.000 soldater til at styrke Kremls skrantende frontlinjestyrker.

"Landet er klar til at overføre op til 100.000 af sine soldater til Donbas. Pyongyang vil være i stand til at overføre sine taktiske enheder til Donbas," lød rapporten fra Mail Online.

Da oplysningerne er fremkommet fra pro-Kremlin-kilder, er det vigtigt at understrege, at det er umuligt at vide, hvor nøjagtige disse rapporter er.

Admiral Sir Tony Radakin sagde, at detaljerede vurderinger viser, at præsident Vladimir Putins plan er spektakulært mislykket.

Putins militær er nu så svækket, at ukrainske statsborgere er mere og mere overbeviste om, at de snart vil generobre alle deres gamle grænser.

Finland og Sverige har også ødelagt Putins forsøg på at splitte og svække den vestlige alliance ved at ansøge om at blive medlem af Nato.

Putin anklaget for at bruge dobbeltgænger

følge Ukraines generalmajor Kyrylo Budanov bruger Vladimir Putin en dobbeltgænger til offentlige optrædener.

Han har et meget simpelt trick at tjekke: Putins ører er anderledes.

"Billedet, lad os sige, af ørerne, er anderledes ... Og det er som et fingeraftryk, hver persons ørebillede er unikt. Det kan ikke gentages," sagde Kyrylo Budanov til Ukraines 1+1 tv-kanal.

Generalmajoren foreslog også, at Putin blev erstattet af en anden under sit møde i Teheran for at møde de tyrkiske og iranske præsidenter.

Det menes, at Putin måske vil bruge dobbeltgængere efter at have lidt af en "alvorlig kvalme" midt om natten, angiveligt den 26. juli. Det skriver The Sun.