Kronprins Frederik afslører: "Måske"

Foto: Shutterstock

Kronprinseparrets fire børn får måske en stor oplevelse i den kommende tid

Senere på fredagen er fløjtes første EM-kamp i gang. Her mødes Tyrkiet med Italien. Lørdag bliver det alvor, når det danske landshold har sin første kamp. De rød-hvide møder Finland. 

Udsigten til genåbning, solskin og EM-bold på danskernes egen banehalvdel har sat sit præg på stemningen, hvor mange danskere lige nu knapt kan vente på, at løjerne for alvor går i gang. 

Fredag mødte kronprins Frederik op, da Football Village ved Ofelias Plads i København blev åbnet. I forbindelse med besøget trådte kronprinsen frem foran pressen og udtrykte glæde over, at der nu spilles EM i Danmark. 

Læs også

Annette Heick får muligheden - men vil ikke benytte sig af den

Vides endnu ikke

Kronprinsen glæder sig over, at danskerne får mulighed for at opleve slutrunden. 

"Jeg synes, at det er fantastisk, at UEFA siger, at vi udskyder det et år mere, og vi venter med at afholde det, så der er flere der kan være med. Det er en kæmpe optur for alle."

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary overværer åbningskampen mod Finland, men om parrets fire børn vil deltage vides endnu ikke. 

"Børnene kommer måske med i Parken, hvis de har lyst til at tage med, det må tiden vise," siger kronprins Frederik. Det kunne dog godt tyde på, at i hvert fald prins Christian er interesseret. Kronprinsen fortæller nemlig, at den unge prins selv spiller fodbold hjemme på skærmen.

"Belgiens store stjerner er nogle af dem, man gerne vil se, og det er dem, min søn har i sit FIFA-spil."

Læs også

Mary og Frederik afslører: Her sker det