Kronprins Frederik har ikke før udtalt sig om sin sag: Nu har han brudt tavsheden

27/11/2023

Jesper Bengtson

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Nu har han for første gang sat ord på sin sag.

Mest læste i dag

Kronprins Frederik har på det seneste været meget i medierne, men det er desværre på et lidt kedeligt grundlag.

Kronprisen har fået den store opmærksomhed i kølvandet på, at det spanske medie Lecturas for et par uger siden udgav nogle eksklusive billeder, som viste Danmarks kommende konge i selskab med den tidligere mexicanske model, Genoveva Casanova. 

Kronprins Frederik har siden været forbløffende tavs over for pressen, der ivrigt har forsøgt at få svar på de seneste spekulationer om hans forhold til Genoveva Casanova.

Alligevel formåede B.T. at få en kommentar ud af kronprins Frederik, da han deltog i EU-Kommissionens konference om CO2-fangst, anvendelse og lagring i Aalborg sammen med klimaminister Lars Aagaard.

Efter at have affejet spørgsmålene tidligere på, svarede Kronprinsen alligevel på B.T.s spørgsmål til sidst, da en journalist spurgte: “Kronprins Frederik, har De en kommentar til de spanske mediers dækning?”

Hertil svarede Kronprinsen kort og kontant følgende:

“Det har jeg ikke.”

Kongehuset har været yderst tilbageholdende med at kommentere situationen, der opstod, da billeder af Kronprinsen og den mexicanskfødte Genoveva Casanova blev offentliggjort i magasinet Lecturas.

Overfor både danske og spanske medier har Kongehuset fastholdt, at man ikke udtaler sig om 'rygter og insinuationer'.

Samtidig benægter Genoveva Casanova kategorisk enhver antydning om et romantisk forhold mellem hende og Kronprinsen.

Kronprins Frederik har sammen med kronprinsesse Mary fire børn: prins Christian på 18 år, prinsesse Isabella på 16, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på 12 år.

Anbefalet til dig