Kronprins Frederik holder fast i en svær tid

Foto: Shutterstock

En svær tid har ramt os alle - også kongefamilien,

 Både Mary og Frederik har i øjeblikket et travlt program, da de begge skal deltage i mange arrangementer - og nogle gange endda i flere på samme dag. Samtidig står vi alle i en svær tid, med mange udfordringer på grund af corona-pandemien. 

I en svær tid kan det være dejligt at have noget at se frem til, og mon ikke at kronprinsen ser frem til den 3. november. Her står han nemlig i spidsen for kongejagt, som foregår i Gludsted Plantage. Her vil han samle et lille udvalgt selskab, som skal deltage i jagten. Det skriver BILLED-BLADET. 

Læs også

Line Baun Danielsen: Hysteriet skal stoppe

Sikkerhed frem for alt

Kongejagten er en jagt som kongen står i spidsen for. Selvom at kronprins Frederik endnu ikke er konge, så står han som tronfølger stadig i spidsen for jagtselskabet. Her skal det lille selskab jage vildt i den smukke skov, som efter sigende skulle være masser af vildt. 

Gæsterne er altid en lang række af tætte venner af kongehuset, prominente gæster og politikere. I år bliver selskabet dog et lille selskab, eftersom at corona har sat sine restriktioner. Inden jagten skydes i gang, plejer kronprins Frederik at holde en tale for selskabet - her slutter han altid af med, at opfordre alle til at tænke på sikkerhed som det første og derudover ønsker han alle gæster god lykke på jagten.

Læs også

Vild med dans-par efter kæresterygter: "Vi har helt klart en god kemi"

 

 

 

Læs også