Kronprins Frederik holder fast i en svær tid

23/10/20 07:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
En svær tid har ramt os alle - også kongefamilien,

 Både Mary og Frederik har i øjeblikket et travlt program, da de begge skal deltage i mange arrangementer - og nogle gange endda i flere på samme dag. Samtidig står vi alle i en svær tid, med mange udfordringer på grund af corona-pandemien. 

I en svær tid kan det være dejligt at have noget at se frem til, og mon ikke at kronprinsen ser frem til den 3. november. Her står han nemlig i spidsen for kongejagt, som foregår i Gludsted Plantage. Her vil han samle et lille udvalgt selskab, som skal deltage i jagten. Det skriver BILLED-BLADET. 

Sikkerhed frem for alt

Kongejagten er en jagt som kongen står i spidsen for. Selvom at kronprins Frederik endnu ikke er konge, så står han som tronfølger stadig i spidsen for jagtselskabet. Her skal det lille selskab jage vildt i den smukke skov, som efter sigende skulle være masser af vildt. 

Gæsterne er altid en lang række af tætte venner af kongehuset, prominente gæster og politikere. I år bliver selskabet dog et lille selskab, eftersom at corona har sat sine restriktioner. Inden jagten skydes i gang, plejer kronprins Frederik at holde en tale for selskabet - her slutter han altid af med, at opfordre alle til at tænke på sikkerhed som det første og derudover ønsker han alle gæster god lykke på jagten.