Kronprins Frederik måtte en tur forbi ambulance

29/01/2021

Christian Granhøj Skouboe

Under sit besøg oplevede kronprins Frederik blandet andet en ambulance indefra. Foto: Region Hovedstadens Aktuberedskab
Kronprinsen var torsdag blandt andet en tur forbi en ambulance. Det skete, da kronprinsen besøgte Region Hovedstadens Akutbereskab.

Mest læste i dag

Lige nu arbejder mange danskere hjemmefra. 

Det gælder dog ikke de sygeplejersker, læger, ambulanceførere og alle de andre ansatte, der holder hjulene i gang på det danske sundhedsvæsen midt under en pandemi. Særligt i hovedstaden har sygehuse og ansatte været under et stort pres, da områderne omkring hovedstaden har haft mange indlæggelse og høje daglige smittetal gennem en længere periode i slutningen af sidste år. 

Medarbejderne har ydet en stor indsats siden pandemiens start. Torsdag i denne uge fik nogle af de ansatte i Region Hovedstadens Akutberedskab dog en helt særlig besøgende, der kom forbi for at få et indblik i hverdagne som en del af beredskabet. 

Det fortæller akutberedskabet fra Region Hovedstaden selv i et opslag på Facebook. 

Særligt interesseret i én ting

Torsdag kom kronprins Frederik nemlig forbi akutberedskabets lokaler. Her fik den danske tronarving en grundig gennemgang i livet som et af de beredskaber, der har været presset siden pandemiens start. 

"I dag har vi haft besøg af H.K.H Kronprins Frederik, som mødte læger, sygeplejersker, dispatchere, paramedicinere og vagtledere," skriver Region Hovedstadens Aktueberedskab. 

Det fortælles deusden, at der særligt var et område, som kronprins Frederik var meget interesseret i at høre nærmere om under sit besøg i beredskabets lokaler og materiel. 

"Kronprinsen var særligt interesseret i Akutberedskabets arbejde med corona, hvor alle ansatte i såvel Vagtcentralen, i ambulancetjenesten, på corona hotline og i testcentrene har været i forreste linje siden den 27. februar 2020," fortælles det, inden at Region Hovedstadens Aktuberdskab takker kronprinsen for besøget. 

"Tusind tak for besøget!"

 

Anbefalet til dig