Kronprins Frederik overrasker alle

Foto: Shutterstock.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at kronprins Frederik elsker at gå på jagt, og nu kan det meget vel blive i fint selskab.

Kronprinsen vil altid være i danskernes søgelys, men denne gang på en lidt mere alternativ måde. 

Det bliver rapporteret, at kronprins Frederik skal være med i den kommende sæson af ’Nak og æd’, hvor han skal på jagt med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe. Det skriver Her og Nu

Læs også

Efterårsferien kan koste dig dyrt

Det er dog endnu ikke blevet bekræftet af programmets redaktør, Anders Roholt, men man kan passende bide mærke i, at han hverken ønsker at be- eller afkræfte nyheden om kronprinsens deltagelse i programmet. 

”Jeg kan sige, at vi af princip aldrig fortæller på forhånd, hvad vi laver. Men vi er i fuld gang med at tilrettelægge den nye sæson, der skal sendes næste år,” udtaler Anders Roholt til mediet. 

Ikke hans første gang på tv

Hvis rygtet viser sig at blive aktuelt, så vil det umiddelbart ikke være en umulig opgave for kronprisen, der elsker at gå på jagt, blandt andet med Danmarks mest magtfulde personer, når de arrangerer kongejagter i de danske statsskove. 

Han har tidligere på året fået tildelt titlen som protektor for Dansk Jægerforbund, hvorfor han nok burde kunne klare at gå jagt med tv-personlighederne.

Kronprins Frederik har før medvirket i ”Kurs mod danske kyster”, hvor den 52-årige kommende konge besøger flere steder i Danmark sammen med Mikkel Beha. 

Læs også

Heidi så et billede fra da hun var barn - Så fik hun sit livs chok