Kronprins Frederik overrasker: Deltager i et af danskernes favoritprogrammer

Foto: Shutterstock

Snart er kronprinsen tilbage på tv

Nu dukker kronprins Frederik snart op på tv igen. 

Det sker kort efter, at både kronprins Frederik og dronning Margrethe har deltaget i miniserien Kongehuset på Færøerne. Her rejste Kronprinsen til Færøerne – og senere til Grønland, for at møde befolkningen, kulturen og naturen, mens Dronningen fortalte om de historiske og personlige bånd mellem kongehuset, Færøerne og Grønland.

Denne gang er det dog ikke et program om Kongehuset, som danskerne kan følge kronprins Frederik i. Han dukker istedet op i den nye sæson af Nak & Æd. Det viser en trailer for programmets 12 sæson, der har premiere torsdag i denne uge. 

Læs også

Stor omvæltning for dronning Margrethe: Onsdag sker det

Ikke offentliggjort endnu

Præmissen for Nak & Æd er enkel. Hvert program handler om at jægeren Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk tager på tur til et sted i Danmark eller udlandet. Her går de på jagt og tilbereder efterfølgende byttet på deres lejrplads i den vilde natur. I det forløbne 11 sæsoner har makkerparret været vidt omkring - fra Randers Fjord til den australske outback og med flere smutture forbi Afrika. 

Når programmet vender tilbage torsdag i denne uge, bliver det med program nummer 100, hvor turen nok en gang går til Randers Fjord. Her venter det fjerde forsøg på at få skudt en and til gryden. 

Hvilket dyr, der skal skydes og spises i det afsnit, som kronprins Frederik deltager i, er endnu ikke offentliggjort. 

Læs også

Kan hænge i en tynd tråd: Dommen falder senere i dag

 

 

 

Læs også