Kronprins Frederik overrasker: Skal være med i kendt tv-program

16/6/22 17:29

Nicolai Busekist

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
I ny og næ dukker kronprins Frederik op i danske tv-programmer, og nu gør han det igen.

Kronprins Frederik har flere gange været at finde i dansk fjernsyn. Blandt andet har man kunne opleve den danske kronprins i programmer såsom 'Nak & Æd' samt i 'Kurs mod danske kyster'.

Nu har BILLED-BLADET løftet sløret for, at kronprins Frederik endnu engang har sagt ja til at deltage i et tv-program.

Det har han gjort i anledning af, at Danmark skal lægge land til de tre første etaper af det verdenskendte cykelløb Tour de France, der får sin start d. 1. juli.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den 54-årige kronprins Frederik er rigtig glad for sport – og han har endda en særlig kærlighed for cykelsport, hvorfor han sandsynligvis – ligesom mange andre danskere – ser meget frem til, at Tour de France kommer til Danmark.

Hans store sports- og cykelinteresse markerede han også forleden, hvor han deltog i Tour de Storebælt.

Og den danske kronprins kommer endnu tættere på Tour de France, da han har sagt ja til at være med i en særudgave af 'Rolf & Ritter på Tour', hvor de to cykelkommentatorer skal teste den første etape af.

Derudover skal de også vise rundt i Kongens København i forbindelse med det anerkendte cykelløb, og her får de altså selskab af kronprins Frederik.

Den første etape af årets Tour de France er en enkeltstart, der har en distance på i alt 13 kilometer. Ikke nok med, at det er en etape, man snart kan se et væld af verdenskendte cykelryttere køre, så kan man også snart se kronprins Frederik teste ruten af.

Særudgaven af programmet med Rolf Sørensen og Dennis Ritter, hvor de får selskab af kronprins Frederik, som har fået navnet 'Rolf og Ritter på Tour – med kronprins Frederik', bliver sendt på TV 2 tirsdag den 28. juni kl. 20.50.