Kronprins Frederiks spanske veninde udtaler sig: Knust

Af: Mie M.B

|

11/12/2023

Nyheder
Foto: Chris Emil Janssen Via Www.imago-Images.de/Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Chris Emil Janssen Via Www.imago-Images.de/Imago/Ritzau Scanpix
Venindens eks-mand maner til ro om rygterne

Mest læste i dag

Et døgn før ugebladet Lecturas' eksklusive billedreportage afslørede, at kronprins Frederik, 54, tilbragte natten hos Genoveva Casanova, 47, i Madrid, forlod hun hastigt sin lejlighed i den spanske hovedstad. Den seneste udvikling antyder, at sagen har taget en uventet drejning. Det skriver Her & Nu.

Efter flugten fra Madrid har Genoveva Casanova søgt tilflugt hos sin eksmand, den spanske hertug Cayetano Martínez de Irujo, i San Sebastián i det nordlige Spanien. Overraskende står den 60-årige hertug nu offentligt frem og støtter ubetinget Casanova, som er mor til deres tvillinger, Amine og Luis på 22 år. Han udtaler til lokale medier, at han håber, at de "dumme rygter" snart stopper, da det går ud over deres børn.

Trods en klippefast afvisning af romantiske bånd til kronprins Frederik har Genoveva Casanova valgt at forblive tavs i sagen. Dog har hun kort sagt til det spanske ugeblad Vanitatis, at hun er for påvirket til at udtale sig.

"I tilgiv mig, men jeg kan virkelig ikke tale. Jeg er knust," citerer de hende for at sige. Trods krav fra Casanovas advokat er det ønskede dementi, som Lecturas blev pålagt at bringe, ikke blevet offentliggjort. Advokaten afviser dog overfor Ekstra Bladet at kommentere, om der vil blive taget retlige skridt.

"Vi er taknemmelige for jeres henvendelse og interesse, men vi må henvise til oplysningerne i den officielle udmelding. Vi vil ikke komme med yderligere udtalelser," lyder det i en mail til avisen. Sagen om kronprinsens påståede møde fortsætter med at kaste skygger over den royale scene i Spanien.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig