Kronprinsen til skade på skitur

18/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Kronprins Frederik har været under kniven efter et uheld på ski. Foto: Shutterstock
Ifølge en pressemeddelelse fra kommunikationsafdelingen i Kongehuset, så har Kronprinsen pådraget sig en skade i forbindelse med en skitur i Schweiz.

Mest læste i dag

"Hans Kongelige Højhed Kronprinsen pådrog sig i sidste uge en mindre skade i venstre skulder i forbindelse med skiløb i Schweiz. Kronprinsen er derfor i dag blevet ambulant undersøgt og behandlet på Rigshospitalet i København," skriver kommunikationsafdelingen i pressemeddelelsen.

 

Selvom skaden ikke har været alvorlig, så har Kronprinsen alligevel været en tur under kniven.

"Behandlingen bestod i en ukompliceret operation, som forløb planmæssigt. Skulderskaden påvirker ikke Kronprinsens officielle program," står der i pressemeddelelsen.

Ironisk nok er Kronprinsens næste officielle opgave at være med til indvielsen af Sygehus Sønderjyllands nye akutsygehus i Aabenraa. Det sker efter planen på torsdag klokken 14.

 

Kronprinsen har haft tradition for at stå på ski i uge syv, så selvom den store families børn ikke umiddelbart har vinterferie, så er der alligevel blevet tid til at komme ud på løjperne. I hvert fald for Kronprinsen. 

Det er ikke første gang Kronprinsen kommer til skade på en skiferie. Både i 2009 og 2019 kom Frederik til skade i sneen. I 2009 var det efter en kælketur med børnene, mens 2019 bød på et læderet korsbånd under skiferien. 

 

 

Anbefalet til dig