Kronprinsesse Mary åbner op: ”Sådan er vores hverdag i Schweiz”

Foto: Shutterstock. Billede af Mary fra 2014.
Det er vist ikke mange, der ikke har opdaget, at Kronprinseparret og deres børn lige nu slår deres folder i Schweiz. Nu åbner Kronprinsessen op for, hvad der sker på deres nye liv i udlandet.

Mest læste i dag

Kronprinsesse Mary har det skønt i Schweiz. Nu løfter hun sløret for, hvad der bruger hverdagen på.

Mindre planlægning

Kronprinsesse Mary er flyttet til Schweiz med børnene.

De er er godt i gang dernede, og børnene er startet på den eksklusive skole Lenabua-Verbier International School.

Og det er et helt andet tempo, at alt foregår i. Men Mary synes, at det er rart at leve en hverdag, der er væsentlig mindre planlagt end tidligere. Det fortæller hun til Billedbladet.

”I Schweiz går det rigtig godt. Børnene trives. Da vi tog det valg, tænkte vi, at det måtte være en stor gave for vores børn, og efter en måned kan jeg understrege og sige, at det er en kæmpe gave, og de trives,” fortæller kronprinsesse Mary til Billedbladet.

Det nye billede af Kronprinsesse Mary skabte begejstring i befolkningen. Selvom hun snart runder 50 år stråler hun mere end nogensinde.

Kan øve sig på ski

Børnene har en stor passion for at stå på ski. Derfor passer de nye omgivelser perfekt ind i deres hverdag.

Prins Christian har også tidligere udtalt, at de har glædet sig meget til at lære det nye land at kende. Og han så frem til at stå lidt mere på ski og lære mennesker fra forskellige lande at kende.

Også Prinsesse Isabella så frem til at stå på ski, og det var det, som hun glædede sig mest til.

Vilde med natur

Det er også på grund af den fine natur, at valget netop faldt på den internationale skole i Verbier.

Hele familien kender området, og er vilde med den fine natur. De er en ski-familie, og det er et godt sted, at praktisere det.

Kronprins Frederik og prins Joachim har også selv været udenlands, da de var yngre. De var begge på skoleophold i Frankrig i 82 og 83, hvor de gik på kostskolen École des Roches.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig