Kronprinsesse Mary overrasker: "Jeg synes, hun er rigtig sej"

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en stor ros til kronprinsesse Mary.

Mest læste i dag

Det er kun otte måneder siden, at kronprinsesse Mary red sit første dressurstævne - og i weekenden debuterede hun ved landsstævnet i Frederiksværk.

Fredag red hun MB1 på hesten Blue Hors Edelman og søndag startede de to i klassen MB2. 

Her kom kronprinsessen på arbejde, da hesten Edelman var særdeles vågen. Men det stoppede ikke kronprinsesse Mary, der i den grad overraskede alle til stævnet og leverede et flot ridt. Det skriver Ridehesten.

Hendes præstation er heller ikke gået Ulf Helgstrands næse forbi, han er formand i Dansk Ride Forbund og fortæller til B.T., at kronprinsessens udvikling er rigtig flot.

"Jeg synes, hun er rigtig sej," lyder det blandt andet fra ham.

Kronprinsesse Mary endte på en 9. plads med i alt 66 procent, mens førstepladsen blev indtaget af Nanna Skodborg Merrald, på hesten Blue Hors Touch of Olympic L.

Herunder kan du se kronprinsesse Mary og Edelman på ridebanen.

Morfar melder afbud 

Mens sidste weekend foregik på ridebanen, så kommer den næste til at foregå med en stor begivenhed. På lørdag den 15. maj skal prins Christian nemlig konfirmeres - men det har ikke været helt uden udfordringer i denne tid. Kongehuset har nemlig meddelt, at det ikke bliver en helt almindelig konfirmation.

Forsamlingsforbuddet gør, at der ikke kan inviteres lige så mange gæster, som man ellers ville have mulighed for.

"På grund af de gældende retningslinjer vil der kun være 25 gæster med til konfirmationen," slår Kongehuset fast i pressemeddelelsen. 

Det er dog ikke den eneste ændring, der er til gæstelisten. Ofte er der gæster fra udlandet med, når der er festdag i Kongehuset. Det bliver dog ikke tilfældet denne gang, lyder det. 

"Desværre betyder det også, at gæster bosat i udlandet ikke deltager i begivenheden," afslutter Kongehuset pressemeddelsen. 

 

 

 

 

Anbefalet til dig