Kronprinsesse Mary taler ud: "Vi har brug for hinanden, hvis vi vil lykkes"

Nyheder
Foto: Albert Nieboer/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Albert Nieboer/AP/Ritzau Scanpix
Julefreden er ved at sænke sig over den royale familie.

Lige nu læser andre også

Kronprins Frederik har i den seneste tid været omtalt en hel del i både danske og udenlandske medier grundet hans møde med den mexicanske model Genoveva Casanova.

Trods den enorme og ikke specielt positive omtalte ser det nu ud til, at julefreden er ved at sænke sig over den royale familie.

Sidste år tilbragte kronprinsparret julen i Australien, og det gør de igen i år.

Familien rejser dog ikke samlet ned 'Down Under'. Først tog Kronprinsesse Mary afsted sammen med tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Senere rejste kronprins Frederik og prinsesse Isabella, mens prins Christian forblev i Danmark på grund af skoleforpligtelser.

Det skriver SE og HØR.

På trods af at være kommet til sit hjemland, så har kronprinsesse Marys ikke sat arbejdet på pause, da hun fortsætter sit engagement i Mary Fonden.

På Mary Fondens Instagram er der netop blevet delt et opslag med et par kloge ord, som helt sikkert giver stof til eftertanke hos følgerne.

Hun understreger vigtigheden af at værdsætte ethvert øjeblik og påpeger, at det føles som om tiden går hurtigere, jo ældre man bliver.

I år har Mary Fonden lanceret nye initiativer og udviklet på allerede eksisterende projekter, hvilket sætter en streg under, at kronprinsessen ikke ligger på den lade side.

I det seneste opslag fra Mary Fonden bliver der til slut delt tankevækkende ord om, at

I en tankevækkende afslutning på kronprinsessens seneste opslag på Mary Fondens Instagram, understreger kronprinsessen betydningen af fællesskab og samarbejde:

"Vi har brug for hinanden, hvis vi vil lykkes. Med de varmeste ønsker for en glædelig jul og et godt nytår."

Hele opslaget kan læses herunder.

Anbefalet til dig