Kronprinsparret i et hæsblæsende tempo

19/10/20 08:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Om lidt banker hverdagens pligter også på hos kronprinsparret og en yderst travl tid står nu for døren.

Efterårsferien har indbudt til familiehygge, rolige dage og masser af tid til samvær. For kronprinsfamilien stod efterårsferien blandt andet også på fødselsdagsfejring af prins Christian, som fyldte 15 år torsdag den 15. oktober. Men nu banker hverdagen atter på og en periode i hæsblæsende tempo står for døren. De kommende uger, har både Frederik og Mary nemlig et fuldt pakket program. Det skriver BILLED-BLADET

De travle uger skydes igang allerede på onsdag, hvor kronprinsesse Mary deltager i lanceringen af Verdenstimen 2020 på Københavns Rådhus. Senere samme dag, fortsætter Mary videre til Middelfart på Fyn, hvor hun skal være med til at markere 50-års jubilæet for den nye Lillebæltsbro. 

Flere dage med et stramt program

Allerede igen den 26. oktober er kronprinsessen på farten igen, da hun som protektor for Julemærkefonden deltager i præsentationen af årets julemærke. Begivenheden foretår på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Igen har hun en dag på to aftaler i kalenderen umiddelbart efter hinanden, hvorfor hun fortsætter videre til Børsen i København. Her forestår hun prisoverrækkelsen ved FSR, danske revisorers prisuddeling. 

Det er ikke kun Mary som har mange aftaler i kalenderen - også Frederik kan se frem til en travl tid. 

Kronprinsen kan blandt andet se frem til en tur til Jylland, hvor han onsdag den 28 oktober vil forestå i indvielsen af ny kultursal i Det Grønlandske Hus i Aarhus. Også han har en kalender med flere aftaler på samme dag, han vil nemlig fortsætte videre til et besøg ved Food Nation Visitor Centre, hvor han er protektor. 

Samme dag som kronprinsen er i Aarhus, er kronprinsessen i Odense, hvor hun deltager i indvielsen af besøgscentret Nation of Health, for Healthcare DENMARK.

Allerede dagen efter, den 29. Oktober, kan Mary som protektor for Hjernesagen se frem til endnu en indvielse af StrokeLinjen i København.