Kronprinsparrets børn: Vi vil især savne en ting ved Danmark

06/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Kronprins Frederik og hele familien blev foreviget sammen i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag sidste år. Foto: Kongehuset
Mandag starter Kronprinsparrets fire børn på skole i Verbier.

Mest læste i dag

Mandag har Kronprinsparrets fire børn - prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine - første skoledag på deres nye skole, som ligger i Verbier i Schweiz. Her skal de danske royale rollinger de kommende tolv uger supplere deres danske uddannelse med et internationalt udsyn i byen, som er kendt som en yndet tilflugtssted for europas rigeste, når sneen falder og skiene kalder. 

Netop ski er også en af de ting, som optager i hvert fald prins Christian. Det fortalte han mandag morgen på et pressemøde, hvor Kronprinsparret, prins Christian og hans søster prinsesse Isabella havde sagt ja til at svare på spørgsmål om det kommende ophold i Schweiz. Prinsen svarede nemlig "ski" med et stort smil, da en af de fremmødte journalister spurgte, hvilket fag prinsen glædede sig mest til under det kommende skoleophold. 

Vil særligt savne en ting

Kronprinsesse Mary vil bo fast i Verbier i de tolv uger, hvor børnene går på skole i Schweiz. Kronprins Frederik vil deltage i familielivet i Schweiz, når prinsens kalender tillader det. I løbet af de tolv uger vil der blive skruet ned for blusset for kronrpinsessens officielle aktiviteter. 

På pressemødet mandag blev de kongelige børn ligeledes spurgt, om der er noget, de særligt vil savne ved deres liv i Danmark. Dette spørgsmål havde prins Christian et resolut svar på. Prinsen fortalte nemlig, at han især vil savne sine kammerater på Tranegårdsskolen i Hellerup, hvor prinsen normalt passer sin skoledag. Det fortæller B.T. 

 

Anbefalet til dig