Kropssprogsekspert: Kong Charles 'ramt af angst' ved at stå ved dronningens kiste

Af: Ida Hansson

|

13/09/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kong Charles var givetvis meget præget af situationen.

Lige nu læser andre også

Kong Charles fik selskab af prinsesse Anne og prinserne Edward og Andrew, da de kongelige hyldede deres mor en højtidelig hyldest.

Langsomt, mens de gik gennem den historiske katedral, indtog de kongelige deres positioner på skift omkring dronning Elizabeths kiste.

Den nye monark stod i spidsen for kisten med Anne og Edward på begge sider og Andrew ved foden. Det skriver The Sun.

Dronningens sørgende børn holdt hovedet nedad mod gulvet og stod tavse, mens sørgende kæmpede for at holde tårerne tilbage.

Da han først trådte ind i kirken, så Charles ud til at være i "rimelig godt humør", sagde The Suns kropssprogsekspert Judi James.

"Han snakkede med deres værter og udvekslede endda nogle smil og latter med sine brødre," tilføjede hun.

Men da ceremonien startede, begyndte tyngden af ​​øjeblikket at vise sig i den kongeliges opførsel.

"Han virkede dog usædvanligt utilpas, da de kom ind. Han kiggede sig konstant omkring, som om han ville kontrollere, at de alle var der sammen med ham, og så ud til at slappe lidt af, da Edward dukkede op," sagde hun.

”At være så tæt på kisten og stå alene og i tavshed må have være lig med muligheden for at blive overvældet af følelser, men alle fire søskende så ud til at formå at indtage en positur af stoisk refleksion. Det var et øjeblik, hvor især Charles, som ofte har set grådfuld ud, så let kunne have brudt sammen," tilføjede hun.

Tusindvis af sørgende forventes at besøge katedralen i løbet af dagen for at se dronningens kiste i Edinburgh, inden hun bliver fløjet tilbage til London.

Dronningen forventes at flyve fra Edinburgh lufthavn til RAF Northolt i det vestlige London klokken 18 i aften, ledsaget af prinsesse Anne.

Hendes kiste vil derefter køre med ligvogn til Buckingham Palace, hvor en procession vil tage Hendes Majestæt til Westminster Hall på onsdag. Dér vil så ligge indtil klokken 6.30 næste mandag, dagen for hendes begravelse. Inden hun bliver begravet, forventes op mod en million sørgende at komme forbi. Man forventer, at det vil give køer på op til 12 timer.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig