Kun i dag: Her åbner helt ny Street Food med 50% på alt mad

Af: Mie M.B

|

15/02/2024

Genrefoto. Foto: Shutterstock
Genrefoto. Foto: Shutterstock
Stedet byder derudover også på billig øl og rabat på drinks

Mest læste i dag

Aarhus' kulinariske scene får et spændende nyt tilskud, når BOOK1 Design Hostel på Møllegade lancerer deres helt nye street food-koncept. Denne tilføjelse til det i forvejen populære sted, der er kendt for sin cool bar og minigolfbane, lover at blive et hit blandt madentusiaster. Kokken bag de kreative retter er ingen ringere end Dylan Massey-Ryan, hvis kulinariske færdigheder er blevet finpudset i Michelin-køkkener. Det skriver migogaarhus.

Gæsterne kan se frem til en stor åbningsfest i dag, torsdag den 15. februar kl. 17, hvor de første 100 besøgende tilbydes halv pris på alle retter. BOOK1 Street Food vil præsentere et varieret menukort med alt fra sprøde sandwiches og autentiske japanske Katsu Sandos til velsmagende fritter, der garanterer en rig madoplevelse.

Med en åbningstid fra tirsdag til lørdag hver uge fra kl. 17 til 22, lover dette nye spisested at tilbyde både lækker mad og øl til attraktive priser. Desuden byder stedets bar på et bredt udvalg af drikkevarer, fra øl og vin til lækre cocktails, både i almindelige størrelser og kander.

BOOK1 går endnu videre med at tilbyde mere end bare mad og drikke. Medlemskabet 'Hey Neighbour!' giver 10% rabat i baren, og stedet er vært for diverse events næsten hver aften. Som et ekstra incitament for gæsterne, introducerer BOOK1 også deres 'BOTTOMS UP' happiest hour dagligt fra 17:00 til 18:00, hvor en Ceres fadøl kan nydes for kun 20 kroner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig