Kun i morgen: Tank benzin til yderst attraktive priser

28/2/23 10:55

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Hvis du er i området i morgen mellem kl. 15 og 18, så bør du lægge vejen forbi den nye energistation.

Åbningen fejrer Uno-X med en stor fest i morgen onsdag den 1. marts kl. 15:00 – 18:00 på Juuls Vej 3, 7442 Engesvang. Her er alle bilister inviteret til en ekstra god eftermiddag med 'yderst attraktive brændstofpriser'.

Derudover vil Uno-X-medarbejdere i dagens anledning være til stede og skabe god stemning samt uddele velsmagende forsyninger til kunderne i Uno-X Energibaren. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Energistationen i Pårup tilbyder plads til fire tankende biler, fire biler der kan lynlade samt en Svanemærket bilvask til to biler.

Nem, hurtig og billig tankning

Uno-X har sørget for at kundeoplevelsen på den nye energistation bliver nem, lynhurtig og effektiv med ekstra lange benzinslanger til at nå dækslet og betalingsmuligheder, der passer til alle behov. Der kan anvendes både kontaktløs kortbetaling, MobilePay, Apple Pay og Uno-X appen, hvor sidstnævnte desuden giver et samlet overblik over forbrug.

Særpris på lynladning i hele marts måned

Elbilister kan ligeledes glæde sig til effektiv lynladning af bilen med levering af 300kW pr. ladestander, og efter blot 30 minutter er bilen tanket fra 0 til 80 procent.

Hele marts kan man lynlade i Pårup til en unik særpris på 2,50 kr./kWh, hvorefter prisen reguleres til en fast, men attraktiv pris på 4,50 kr./kWh. Alle elbilister kan naturligvis benytte Uno-X lynladere, som kan betjenes med almindelige betalingskort – og uden abonnement eller ladebrik, lyder det.

Bilvask med ren samvittighed

Der er også mulighed for at give bilen en forårsrengøring, da den nye Uno-X station tilbyder en topmoderne vaskehal med ubegrænset, miljøvenlig vask for 99 kroner om måneden med Uno-X appen. Som en ekstra åbningsgave kan bilisterne lige nu tegne vaskeabonnement og få den første måned gratis.

Vaskehallen i Pårup bliver den 20. Svanemærkede Uno-X vaskehal i Danmark med et vandforbrug, som er mindsket med op til 80 procent og med væsentligt færre kemikalier sammenlignet med traditionelle vaskehaller – en bedre løsning for både bilen og miljøet.

May Rytkjær, CMO hos Uno-Danmark fortæller: ”På den nye Uno-X station vil kunder få en lynhurtig og førsteklasses kundeoplevelse, uanset om de kommer for at lade, tanke eller vaske. Vi glæder os meget til at byde bilisterne velkommen til åbningen den 1. marts fra 15:00-18:00.”

Du kan få yderligere oplysninger her.