Kun på fredag: Benzin til under 10 kroner literen

02/6/22 12:09

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Fredag den 10. juni er der mange penge at spare, hvis du skal have fyldt benzintanken op.

Benzinprisen er på himmelflugt. Hvis du har kørekort og kører bil, har du nok bemærket, at prisen på benzin allerede har sneget sig op over 17 kroner.

Derfor er det med at skynde sig til den nærmeste tankstation, når benzinprisen får et nyt nedad.

Og nu har du mulighed for at spare mere end 10 kroner literen. Benzinprisen falder nemlig til - og hold nu fast - 9.99 kroner literen.

Der er dog den hage, at tilbuddet kun gælder en enkelt dag.

Det vilde tilbud på benzin skyldes, at Shell åbner en ny tankstation og denne tankstation reklamerer med et voldsomt slagtilbud.

Fredag den 10. juni falder benzinprisen til 9.99 kroner literen, når Shell på Trojelsvej i Ribe slår dørene op for kunder.

Det skriver Dagens.dk.

Det bliver dog ikke uden kø. DCC-retaildirektør, Søren Møller Maretti, fortæller til Jyskevestkysten, at der ventes massivt indryk af bilister, der gerne vil spare penge på benzin.

"Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum."

"Det kan jo være meget rart lige at vide på forhånd, hvis man planlægger at køre i området næste fredag." fortæller han.