Kun på onsdag: Attraktive priser på benzin

Af: Ida Hansson

|

03/02/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På onsdag har du chancen for at gøre et 'benzinkup'.

Mest læste i dag

Åbningen fejrer Uno-X med en stor fest onsdag d. 8/2 kl. 15:00 – 18:00 på Kliplev Industripark 2, hvor alle bilister er inviteret til en ekstra god eftermiddag med attraktive brændstofpriser.

Derudover vil glade Uno-X-medarbejdere og distriktspartner i dagens anledning være til stede og skabe god stemning samt uddele velsmagende forsyninger til kunderne i Uno-X Energibaren.

”På den nybyggede Uno-X station vil kunder få en lynhurtig og topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på alt. Hos Uno-X vil vi være lynhurtige, og derfor har vi gjort kundeoplevelsen så nem, hurtig og billig som muligt og til en særlig attraktiv pris mellem 15:00-18:00 på åbningsdagen,” siger Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno-X i Kliplev.

Ivan Milther fremhæver desuden, at kunder vil få en effektiv kundeoplevelse med lynhurtige betalingsautomater, kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt mulighed for at tanke lynhurtigt med Uno-X-appen.

Bilister kan desuden se frem til en ny svanemærket vaskehal, der dog først er tilgængelig dagen efter åbningen.

Lad bilen køre ren ind i foråret til fordelagtige priser

Den nye Uno-X station i Kliplev tilbyder miljøvenlig vask fra torsdag d. 9/2 2023, så bilen kan køre skinnende ren ind i foråret. Uno-X’ svanemærkede vaskehal har et vandforbrug, som er mindsket med op til 80% og hvor energiforbruget er væsentligt mindre sammenlignet med traditionelle vaskehaller – en bedre løsning for både bilen og miljøet.

Som en ekstra åbningsgave kan bilisterne lige nu tegne vaskeabonnement og få den første måned gratis.

”I den nye vaskehal vil kunderne opleve et moderne og indbydende vaskekoncept med den nyeste teknologi inden for vask, børstning og tørring, der sikrer, at bilen altid er ren og skinnende. Derudover lever vaskehallen op til de strenge miljøkrav for svanemærkede vaskehaller, da den mindsker brugen af vand og el i hver eneste vask”, fortæller Ivan Milther og fortsætter begejstret: ”Vi kan slet ikke få armene ned over den nye flotte energistation, vi har åbnet i Kliplev, og glæder os til at fejre det med bilisterne på onsdag d. 8/2 2023. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig