Kunde i Føtex undrede sig over bizart fund: Nu har varehuschefen brudt tavsheden

19/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Chefen for butikken er nu krøbet til korset.

Mest læste i dag

En kunde, der gjorde et chokerende fund i Føtex samt undrede sig over en underlig trafik af brød mellem butikkerne i Hillerød og Helsingør, begyndte at stille spørgsmålstegn ved butikken.

Nu har chefen for Føtex i Helsingør dog sat ord på de forhold, der er stillet spørgsmålstegn ved.

Chokerende fund

Først og fremmest havde kunden påpeget, at vedkommende havde gjort noget af et fund, da han opdagede, at man skulle betale 55 kroner for 200 gram flæskesvær i butikken.

Salling Group forsvarede dog den høje pris med, at Føtex’ egne delikatesseflæskesvær er blevet kåret til landets bedste hele to gange af B.T.

Det skriver Helsingør Dagblad.

I det enkelte tilfælde kryber varehuschefen, John Arrild, i den gældende Føtex dog til korset, da han indrømmer at netop de flæskesvær, der er tale om, skulle have været sorteret fra:

“Flæskesværene har skam fået tid nok og er ikke rå, men der kan ikke være to meninger om, at de ser en smule dovne ud, og de skulle naturligvis have været sorteret fra”, udtaler han.

Kundens anden observation

De chokerende høje priser på flæskesværene var blot én af de to ting, som kunden havde lagt mærke til og påpeget.

Kunden skriver nemlig, at vedkommende undrer sig over, hvordan det samme ‘friske’ brød rugbrød kan blive solgt uindpakket i Føtex' bagerafdeling til den samme pris, som det akkurat samme rugbrød koster i indpakket version på supermarkedets hylder.

Den tordnende kunde påstår nemlig, at det indpakkede rugbrød i butikken kommer fra Føtex i Hillerød, og at det er fra dagen før.

Ligesom med brødet ligger varehuschefen sig fladt ned og erkender, at der er lavet en fejl:

“Det, der gør sig gældende for flæskesværene, gælder også for brødet. Det skulle kun have været til salg som friskbagt en enkelt dag”, lyder meldingen.

Anbefalet til dig