Kunder chokeret: Kæmpe fejl i Burger Kings "plantebaseret" mad

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære burgerkæde erkender, at udmeldingen kan være misledende

Mest læste i dag

En burgerbøf eller friturestegte nuggets baseret udelukkende på plantebaseret råvarer.

Det er den realitet mange Burger King-kunder har haft et par uger til at vende sig til, da kæden offentliggjorde deres nye menukort.

Fastfood-kæden er nemlig gået i fuld gang med at enten udvide deres nuværende sortiment af retter, eller helt skille sig af med de eksisterende kødbaserede produkter.

Det nye sortiment finder sted herhjemme såvel som i Norge.

Ved udmeldingen af de vegetariske og veganske tilføjelser på grillen, mødte Burger King hurtigt kritik fra trofaste kunder, der ikke bakkede op om “den grønne omstilling” af maden. Men grøn endte den med at blive i sidste ende.

Men det norske medie Dagbladet kan nu bringe historien om, at adskillige kunder har meldt ind om et chokerende fund i Burger Kings fremstilling af deres plantebaserede menuer bag disken.

“Når Burger King markedsfører plantebaseret mad, lyder det godt, men de undlader at fortælle, at den veganske/vegetariske mad bliver friteret i den samme olie som kylling og fisk. For at få den information, bliver man nødt til at gå ind på deres hjemmeside. Jeg fik et chok, da jeg læste det” skriver en forfærdet læser til avisen.

Til avisen indrømmer Burger King fladt, at kundens påpegelse er korrekt: på restauranterne i Norge bliver de planteaserede burgere tilberedt i animalsk fedt.

“Vores erfaring er, at mange sætter pris på, at vi tilbyder plantebaserede alternativer til trods for, at vi ikke har separate produktionslinjer” skriver Gudrun Kathle Lægreid fra virksomheden Publicis MS, der repræsenterer Burger King, til det norske medie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig